keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Terkkuja Konneveeltä!

En näemmä malta pysyä blogista erossa, vaikka en ole edes nähnyt koiriani kolmeen päivään.. On tämä kummallista :D Fionan kuulumisia on Teklalta saapunut sen verran, että hyvin on pikkukoiralla mennyt. Ulvomisnäytteetkin on jo annettu, heh. Lenkkeily hihnassa on vähän tylsää, mutta en kuitenkaan luota Fionaan niin paljoa, että antaisin muiden kuin itseni (edes perheenjäsenten) pitää sitä vapaana. (Zelda kyllä on useinkin esim. Sirin kanssa vapaana) Fionan paras riehukaveri Viiukin on nyt vähän tylsää seuraa, kun isolla neidillä on juoksut, blaah. Ei pikkuvauva sellaisista tajua.

Zelda mitä luultavimmin tylsistyy kuoliaaksi vanhempieni luona. Ainakin niin se meinasi tehdä viime syksynä, kun joutui olosuhteiden pakosta viikon siellä viettämään. Hermolomaa pikkukoirasta, mutta samalla ero kivoista kavereiden kanssa tehdyistä lenkeistä ja temppuilusta ja muusta tekemisestä mamman kanssa. Kyllä Zelda ehdottomasti oikeasti valkkaisi miun seurani, ilman pienintäkään epäilystä asiasta :D

Meillä on ollut varsin kiireinen Winter Ecology -kurssi tähän saakka. Tekemistä kyllä riittää aamusta iltaan. Tänäpä paikalle asteli MTV3:sen toimittajat, joten huomenna kymppikevennyksessä näkyy sitten meikäläisten naamoja, greit. Onneksi kiinnostuksen kohteena ovat ulkomaalaiset opiskelijat, joten meidät suomitytöt jätettiin tässä kuvauksessa hyvin vähälle huomiolle, kiitos tästä. Onhan se nyt ehdottomasti kevennyksen aihe, kun joku tulee +35 asteen Brasiliasta kahdeksi viikoksi -30 asteen Suomeen, kuten Laura on tänne saapunut :) Mutta hauskaa on ollut koko porukalla!

Täytynee lätkiä tännekin muutama Konnevesi-kuva tämän viikon jälkeen. Harmittaa, kun en tänne ottanut omaa konetta mukaan. Enkä edes kunnon kameraa. Mutta tavaroita on jo niin paljon, että jostain on tingittävä. Nyt taitaa kutsua sauna, siideri ja illanvietto, heissuli vei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti