keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pinna

Eilen meiltä jäi valitettavasti tanssitreenit väliin, mie kun olen tulossa kipeäksi.. Taitaa olla enempikin flunssaa liikenteessä tällä hetkellä. Yritetään siis ottaa iisisti ja lepäillä kotona. Toki se on vähän hankalaa, kun koirilla virtaa piisaisi työpäivien jälkeen.

Doh, maanantaina käytiin metsäilemässä. Oli niin ihana aurinkoinen keli, että kerrankin nappasin kameran mukaan. Oli vaan jo niin myöhä, että eihän sinne metsän keskelle juurikaan auringon säteet enää yltäneet..

Fionan kuvaamisessa on ihan oikeasti haastetta...!

Nallit kalliolla.

Niin nättiä. Syksy.

Zelda on kuin luotu malliksi ;)Napsi vaan kuvia, kyllä mie poseeraan.
Tiistai menikin nukkuessa ja tokoa treenatessa. Pidemmän lenkin puutteessa tehtiin treenit sekä kesken lenkin että kotona vielä pariin otteeseen. Nappasin Fionasta hauskan ruutu-videonkin, mutta siitä tuli niin surkea laadultaan (tarkennus jossain), etten viitsi nettiin edes laittaa. Tarvii kuvata uusi tässä joku päivä :)

Tänäpä sitten treffattiin kaverin ibizanpodenco-pentu Pinna. Ikää Pinnalla on nyt kymmenen viikkoa. Olipa se aika ihqu otus, jotain ihan muuta kuin shelttipennut :D Pelkkää jalkaa ja korvaa koko koira, ja nyt jo Zeldaakin isompi. Alkuun Pinna vähän arasteli riekkuvia ja huutavia shelttejä, mutta saihan Fiona sen lopulta mukaan leikkiin innostettua. Kun joku vaan suinkin juoksee, niin Fionahan juoksee kans, ja siinä sitä sitten mennään.

Oikeastaan Fionalla ja Pinnalla natsasi tosi hyvin yhteen. Niin, ainakin vielä, kun toinen on ihan vauva.. Kyllä Pinna nyt jo muutamaan otteeseen kampesi Fionan niskaan ja kellisti sen kuus nolla. Tosin tästähän pikkukoira suuttui, ja kun vaan sai luikerreltua tiensä vapauteen, kävi se vastaavasti Pinnan kimppuun. Tai eihän sheltti iholle asti mene, mutta kyllä ikenet loistivat, kun Fiona komensi pentua. Ja se jopa uskoi. Mainitaan myös, että Zeldakin osasi jopa olla sen verran uskottava, että pentu jätti sen suosiolla rauhaan. Saas nähdä, kauanko pystytään Pinnaa treffaamaan. Kun kokoa ja machoilua tulee herralle lisää, voi pian sheltit olla pelkkiä pölyrättejä..

Ja astetta enemmän kuvasaastetta.. ;)

Äiti auta, noi kaks hullua mustaa syö mut.

Fiona leikki nätisti vauvan kanssa.

Sarjakuvauksessa noin viisi ruutua sitten näkyi Fionan käännös,
Pinna vasta miettii, missä on jarrut ja missä on ratti..


Kyllä tuli pikkukoirallekin hiki.

...kun piti opettaa vinttikoiralle, miten juostaan!Kaks vähän erinäköstä otusta :D

Ei Pinnalla ollut toiveitakaan pysyä Fionan perässä,
mutta kovasti se silti jaksoi yrittää :D

Jalat ja korvat, siinä se sit olikin.
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, hauskannäköinen otus tuo Pinna :) Nauroin ääneen tuolle kuvalle, mistä Fiona on jo ehtinyt kadota ja Pinna vasta etsii jarruja ja rattia :D

    Mukavaa syksyn alkua teille! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, olit käynyt blogia kurkkaamassa. Eli meillähän toimii hyppyesteenä Guitar Hero -pelin kitaran laatikko. :D Netistä kattelin joskus kunnon hyppyesteitä, mutta ne maksaa niin törkeästi, etten ihan vielä ole valmis sellaista ostamaan. Suloisia shelttineitejä myös siulla, oonkin täällä joskus aikaisemmin piipahtanut lueskelemassa.

    VastaaPoista