perjantai 25. marraskuuta 2011

Blogi - mikä se on?

Onko meillä sellainen? Kuuluuko sinne kirjoittaa jotain, mitä? Kisakuulumisia, niitä halutaan aina lukea. Ja treeneistä, niissä kun sattuu ja tapahtuu, etenkin kämmäilyjä on aina kiva kuulla, eikö? Mutta entä jos ei ole kisannut, eikä ole treenannut?? Sen sijaan on sitten varmastikin käyty kimppalenkeillä, tai jossain muissa kivoissa jutuissa? Vähintään on otettu uusia, hienoja kuvia tai väkerretty videoita.

Ei ei ei, me ei olla tehty yhtikäs mitään! Nyyh. Tulkaa nyt joku ottamaan minua niskasta kiinni! Ei tosiaan oltu tanssi- ja agitreeneissäkään viimeksi, eikä olla ensi viikollakaan menossa. Sen siitä saa, kun jumahtaa tänne Toijalaan. Kaiken huipuksi kentällä voisi käydä vaikka joka päivä, kun ei ole lumiakaan tullut, mutten vaan saa aikaiseksi kävellä sinne yksin, ja auto on käytössä vasta iltaisin. Booring..

Tai toki Fionan kanssa voisi treenailla aksajuttuja omassa pihassa vallan mainiosti. Se varmasti olisikin sille paras paikka tehdä agia, kun häiriö on käytännössä olematonta. Mutta en minä voi sen kanssa tuossa pihassa treenata - koiran huuto on aivan valtaisaa. Jos meitin isä kuulisi, niin Fiona ei varmaan saisi enää ikinä astua ovesta pihallekaan. Se ei kestä yhtään, että Fiona päästää pihassa edes yhden haukun. Ja niitä kyllä tulee ihan muutenkin. Hitsi kun asuisi jossain keskellä korpea :( Tokojuttuja voi tietty pihassa tehdä, mutta se on tylsää. Ja märkää.

Ollaan me sentäs välillä jotain sisällä koitettu tehdä. Muun muassa opeteltu uutta liikettä, jossa Fiona nostaa takajalat minua vasten, kun itse olen polvillani. Kivasti on alkanut jo hoksata, kädellä toki täytyy vielä ohjata, mutta tietää selvästi, mitä tekee ja hyvin peppu nousee. Täytyykin pyytää joku ottamaan kuva, itse kun on vähän hankala tätä liikettä kuvata.

Mitäpä sitten muuten.. Zelda on tosi hyvässä kunnossa. En ole sitä juurikaan nyt taas hieronut, mutta ei tunnu olevan tarvettakaan. Venyy hyvin joka suuntaan, liikkuu nätisti selkää käyttäen ja on muutoinkin reipas ja vetreä. Ihanaa! Shelttiyhdistys muuten haluaa kustantaa Zeldalle uuden silmätarkin vuoden päästä, jei. Olisihan minä sen tietty itsekin vienyt, mutta eipä se haittaa, jos joku muu sen maksaa :) Muffy kävikin jo uusinnassa, ja uusi ell ei löytänyt PRA:ta. Silloin kun kävivät Zeldan kanssa, oli tarkastaja sitä mieltä, että Muffylla oli selkeämpi ja pidemmällä kuin Zeldalla, joten mitä tästäkin voimme päätellä. En edelleenkään usko, että Zetalla PRA:ta olisi, mutta tietty täytyy tarkastaa. Ja mieluummin vasta myöhemmin, jotta tauti ehtii edetä havaittavaksi saakka, JOS siellä jotain on.. (mieluummin lausunto sairas sairaalle koiralle kuin virheellisesti terve)

Käytiin eräänä iltana Sirin ja koirien kanssa metsässä lenkillä. Siis illalla. Ja metsässä. Hyi! Oli meillä tietty otsalamput, mutta olipa kamalaa kulkea märässä ja pilkkopimeässä, vielä paikoitellen pitkospuita pitkin. Jostain kumman syystä Fionakin pysyi harvinaisen hyvin porukassa mukana :D Ei kyllä tarvinnut katsella muualle kuin tiiviisti maahan eteenpäin tai koiria, vahingossa kun alkoi vilkuilla sivuille metsän keskelle... Iik!

Seuraava etappi taitaa olla rally-tokokisat Zeldan kanssa - vihdoinkin avoimessa luokassa, jee. Ja siitä parin päivän päästä Zeldasta tulee virallisesti vanha. Vaikka minä en sitä suostu uskomaan hetkeäkään - ikä on vaan numeroita. Fionalle puolestaan tarvis löytää paikka kuvauksiin. Lonkat, selkä ja kyynärät nyt ainakin on tarkoitus tarkastaa, ehkä samalla myös sydämen kuuntelu virallisesti. Vähän jänskättää, mutta toki ne täytyy tsekata, kaikilta sisaruksilta onkin jo tarkastettu skaalalla A-C. Katsotaan ja odotetaan, mikä kirjain pikkukeijulle langetetaan, kun nyt ensin kuviin saakka selvittäisiin.. :)

Koirilla kyllä riittää seuraa ja tekemistä täällä Toijalassa. Oikeastaan aina on joku kotona, ja leikittäjiä riittää. Joten eipä sillä niin väliä, vaikka treenit on jääneet vähemmälle, tilalla kun on kaikkea muuta tohinaa..

2 kommenttia:

  1. Tää uus ulkoasu on aivan ihana :) Voi kun itsekin osaisi... Meilläkin alkaa olla Sirin kanssa lonkka-, kyynär-, polvi-, silmä- ja sydäntarkastus ajankohtanen, harmi kun täällä tampereen seudulla on niin vähän noita laajempia joukkotutkimuksia missä sais muutakin kun silmät ja polvet...

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Ei kyllä tullut tosiaan yhtään sellainen kuin oli tarkotus, mutta toivottavasti pian tulisi lunta ja saisi uusia, talvisia kuvia..

    Me voitaisiin tulla kyllä Tampereelle joukkotarkkiin. En vaan millään jaksaisi alkaa järjestellä =/ Olisikohan joku muu halukas..? Voisinkin laittaa tampereen shelttien naamakirjasivuille kyselyä :D Kiitos vinkistä ^^

    VastaaPoista