sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Kontaktireenit

Käytiin Fionan kanssa kahdestaan kentällä kastumassa. Tai ei me toki kaksin oltu, kun muutakin porukkaa oli treenaamassa. Ja mikä hauskinta, pk-puolen harrastajat olivat tekemässä agilityä, kun menin kentälle, hih :D Mahtavaa! Harmi kun Fionan kanssa ei nyt juurikaan aksaa kannata harrastella, muutoinhan saataisiin pian joka viikonlopulle innokasta treeniseuraa. Kun kerta taivaalta tulee vettä lumen sijaan, pysyy kenttäkin käyttökelpoisena.

Kyllä huomasi taas koirasta, ettei se ole hetkeen kentällä käynyt. Ei se toki laisinkaan niin paha ollut kuin aikanaan (ja oli myös kiinni koko ajan), muttei tietoakaan siitä intensiivisestä keskittymisestä, mitä se kotona esittelee. Ei siis oikeastaan tehty juurikaan mitään. Fiona piippasi, huusi ja teki vähän jotain vähän sinne päin. Luoksepäästävyyttä saatiin sentäs treenattua, kun tosiaan oli muitakin paikalla. Kiitos!

Häiriötreeniä oli myös tarkoitus ottaa, ja otettiinkin, mutta oli jo vähän liian haasteellista Fionalle, kun muutenkin oli sen verran häslä. Vieras sakemanni oli vaan kentällä samaan aikaan treenaamassa, sen kummemmin revittelemättä tai Fionaan huomiota kiinnittämättä, mutta pitihän sillekin yrittää raivota. Lopuksi käytiin vielä muutaman kymmenen metrin päässä syömässä namia ja sain kuin sainkin Fionan pidettyä hiljaa (ja se edelleen SÖI nameja), mitään muuta kuin paikalla istumista siltä vaatimatta. Edetään me kyllä ihan pirun hitaasti, mutta pääasia lienee se, että ylipäätään edetään..

Ilman häiriökoiria otin vielä noin kymmenen toistoa puomin kontaktilla. Alkuun niin, että seisoin paikallani vastaanottamassa ja kannoin koiran alastulolle. Vähitellen lisäsin matkaa ja omaa liikettä, lopulta tehtiin koko puomi ja itse vielä juoksin ohi kontaktista. Jäi joka kerta onoffiin, jes! Tosin koko puomin juostuaan huusi vihaisena kontaktilla, otti pikkusen pikkukoiraa pattiin jäädä sinne päähän seisomaan. Mutta pysyi kuitenkin :) Tosin jos jo nyt pelkällä yksittäisellä puomilla, ja minun juostessani hyvin rauhassa ja maltillisesti ohi, nousee kierrokset tähän malliin, niin millä ikinä saan sen suorittamaan kontaktit kisoissa?! En millään. Tai ehkä me aletaan kisaamaan vasta 10-veenä ja sitä ennen on jo tarpeeksi paljon toistoja alla...

Kisoista puheenollen, Fionan siskolikka Siro aloitti kisauransa viikonloppuna ja nappasi heti ekalta radalta nollan!! Onnea hurjasti! :D Varmaan pikapuoliin myös Raiku-veli starttailee virallisissa..? Me ei kyllä ihan hetkeen samaan pystytä, hih :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti