maanantai 1. marraskuuta 2010

Blogi perustettu

Kauan siinä menikin, mutta vihdoin on shelttitytöillä oma treeniblogi netissä! Zeldalla on ollut kotisivut useamman vuoden ajan joskus pentuna, mutta lopulta niidenkin päivittäminen jäi unholaan. Ja nykyisin naamakirjassa hoituu kaikki kuulumisten vaihtamiset niin helpolla, että mitäpä sitä enää blogilla.. Niin mitäpä?

Jo pelkästään oman tavoitteellisen treenauksen takia lienee hyvä kirjoitella ylös, mitä ja koska on tullut tehtyä, ja mitä pitäisi jatkossa treenata. Zeldan agilityn alkuaikoina kirjasin tarkkaan ylös, mitä treenattiin ja millaisia kuvioita. Vuosien kuluttua näitä oli oikein antoisaa lueskella.. Toivottavasti blogin kautta tulee pidettyä enemmän yhteyttä myös muihin harrastussheltteihin - siis etenkin niihin, jotka eivät samassa kaupungissa treenaile ;)

Treeniblogin perustaminen juuri "tällä hetkellä" on siinä mielessä hassua, että Fionan kanssa treenaaminen on vasta täysin alkutaipaleella. Zeldan kanssa taas lähinnä touhuillaan "vähän sitä sun tätä", etenkin nyt kun pentu astui kuvioihin, on Zeldan ns. tavoitteellinen treenaaminen jäänyt täysin hunnigolle - myönnetään. Kesän ajan jaksettiin käydä kaveriporukalla viikottain kentällä, mutta nyt syksyn ja kaupungin vaihdoksen myötä ei ole enää tullut käytyä. Lisäksi autottomana kahden koiran kanssa kentälle lähteminen on hieman haasteellista.

Onneksi meiltä löytyy ihania treenikavereita, joiden kyydillä päästään kentälle, ja koirat voivat odotella autossa. Treenejä jatketaan siis myös talven ajan shelttiporukalla. Agility on nyt jäähyllä, kun Zelda ei terveydellisistä syistä radalle pääse, ja Fionalla taas ei ikä riitä lajiin ;) Vaikka toivottavasti päästään tulevan talven aikana pikkupiskin kanssa pariin otteeseen esteisiin tutustumaan - viime kesänä on läpikäyty jo puomi, keinu, pussi ja putki, ja innolla ja vauhdilla tuo kaikki suorittaa! Tästä on hyvä jatkaa ensi kesänä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti