tiistai 2. marraskuuta 2010

Pakkasaamun tunnelmiaVihdoinkin pitkään jatkuneen harmaan ja kostean kelin jälkeen aamu alkoi ihanalla auringonpaisteella ja pienellä pakkasella. Eipä siinä muu auttanut, kuin napata kamera mukaan ja kiiruhtaa metsälenkille. Juuri eilisaamuna metsässä päivittelin, että kameran olis voinut ottaa, mutta ei paljon innosta tällä kelillä kuvata. Toisin oli tänään.

Huomenna mennään heti aamusta toko-treenailemaan shelttijengillä. Pikkupiskille uusi paikka ja kavereita paikalla, saas nähdä, kuinka keskittyminen sujuu. On se kiva, kun luennot alkaa joka päivä kahdeltatoista, niin kerkiää aamulla touhuta koirien kanssa, ja voi ne sitten jättää hyvällä omallatunnolla kotio nukkumaan, kun itse lähtee ahertamaan..


Ja taas tumppuja viedään.. Koskakohan sitä oppis ottaan lelun lenkille mukaan?


Fiona on keksinyt oman hauskan jutun, että kaikille pitkospuille, silloille, poluille ym. risteämille reiteistä olisi aina käännyttävä. Se juoksee jo kaukaa vauhdilla edelle, ja jää sitten katsomaan, tuleeko muut perässä. Kerran raukka liian itsevarmana päätti vaan kääntyä pikkupolulle, eikä kukaan seurannutkaan, niin johan tuli pennulle kiire takaisin :D Kai se tuntee jo niin hyvin kaikki reitit, että ylpeänä edellä valitsee, että täältä me on menty ennenkin.


5-kuisen poseeraus


Zeldalla on lainassa Lauralta Netan hienot y-valjaat. Käytiin eläintarvikeliikkeessä kokeilemassa koko kaupan valikoima valjaita läpi, eikä yhdetkään sopineet! Onneksi on ompeluintoinen Laura olemassa, ja Zeldalle parhaillaan valmistumassa omat valjaat :) Sitä odotellessa saatiin nämä lainaksi.. Tänks!


Fiona on selvästi omaksunut tämän shelttiseisonnan "isosiskolta". Toinen etutassu ilmassa tarkkana tuijotus on Zeldan ehdoton vakkariasento!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti