sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lumiriemuja!

Kyllä talvella on ihanaa!! Kunnon lumikinokset ja sopiva pakkanen eivät menoa rajoita, vaan päin vastoin. Flunssa ja paukkupakkanen ehkä vähän tasoittavat tekemistä, mutta nyt ovat molemmat hetkeksi väistyneet :)

Käytiin koiruuksien kanssa talven ekalla jäälenkillä Jyväsjärvellä. Sinne oli muuten aurattu jo iso luistelurata, pituus reilu 3km. Tulipa hirmu hinku itsellekin päästä jäälle luisteleen! Mutta nyt käytiin siis vaan kävelemässä. Zelda tykkää hirmuisesti lenkkeillä jäällä, ja se tuttuun tapaan alkoi nostattaa kierroksia jo heti kun huomasi, mihin ollaan menossa. Mutta Fionan käytös vasta yllätys olikin - kaveri hullaantui täysin! Fiona juoksi ympäriinsä pitkin maita ja mantuja tyhjällä aukealla jäällä. Lunta oli juuri sen verran, että uppohangessakin pääsee eteenpäin ja siellähän se painatti. Kaikki horisontissa näkyvät lenkkeilijät piti haukkua, ja melkein jo pelkäsin, että juoksee jonkun luokse. Mutta kyllä sillä oli kivaa!Ja siellä se taas lentää, matkalla jonkun satunnaisen kulkijan luokse...Pientä kuvakollaasia. Harmillisesti mukana oli vaan laajakulmaputki, pidemmällä zoomilla olisi saanut parempia kuvia. Yleensä vaan pitkällä putkella on vaikea kuvata koiria, kun ne ovat aina liian lähellä...

...kuten tästäkin kuvasta voimme havaita:Ja vielä ihanat täydelliset nappisimmut <3 (myös Zelda bongattavissa tästä kuvasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti