keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Tylsän rauhallista elämää

Johan on taas jääneet päivitykset väliin - johtunee ehkä siitä, ettei ole juuri mitään päivitettävää.

Mie jatkan sairastamista edelleen, poskiontelotulehdus ja yskä ei vaan helpota. Ja tämä merkitsee koirille supertylsää elämää, kun pääasiassa kökitään sisällä. Vaikka siellä on kyllä niin kylmä, että Zelda ei pihalla viihdy muutenkaan. Aamulenkillä päästään 50m eteenpäin, niin Zeta on vahvasti sitä mieltä, että nyt kotiin ja äkkiä! Fiona tarkenee huomattavasti paremmin, ja alkaa nostella tassuja vasta selvästi pidemmällä lenkillä. Vähän on harkinnassa Fionallekin takin hankinta, toisaalta ei se ole vielä selvästi kertaakaan palellut, enkä oikein tiedä, minkä kokoisen takin sille uskaltaisi hankkia.. Mutta ehkä kannattaisi kuitenkin, jos tulee eteen jotain pidempiä ulkona oloja. Zeldan takin käyttö on rajoittunut lähinnä agility-treeneihin pakkasella, sekä tosi koviin pakkaspäiviin, jos pidempi ollaan ulkosalla.

Majailtiin myö Toijalassa viikon verran. Siellä koirilla riittää enempi virikkeitä, kun on enempi ihmisiäkin talossa. Toisaalta mie olen huomattavasti enempi pois, etenkin Vapriikissa käydessä jää yhteinen aika koirien kanssa tosi lyhyeksi. Yleensä vielä kun iltasinkin riittää menemistä, sen kerran kun Toijalaan eksyy. Viime viikolla juhlistettiin Tampereen Luonnontieteellisen Museon avajaisia :) Joten nyt kaikki mars tutustumaan Pirkanmaan luonnon ihmeisiin!!

Koirien kanssa käytiin moikkaamassa molempia minun kummilapsosiani, eli siskoni puolivuotiasta poikaa Lucaa ja hyvän kaverini 2 ja puolivuotiasta tytärtä Laraa. Molemmat koirat ovat kyllä loistavia lasten kanssa: kumpikaan ei pelkää tippaakaan, mutta ei vahingossakaan tarvi pelätä, että voisivat satuttaa lapsia. Korkeintaan pusuja tulee naamalle ;)

Napsittiin taas vaihteeksi Lucasta kuvia, ja Zeldakin pääsi sitten vierelle poseeraamaan (Fiona ei vielä osaa istua käskystä paikallaan tarpeeksi kauan...) Hyvin Zeta jaksoi linssiludena olla, kuten kaikki sen tuntevat tietävät, mutta jossain kohtaa tulee JOPA Zeldalla raja vastaan :DNyt vietellään taas hiljaiseloa Jyväskylän suunnalla.. Mie yritän sairastamisen ohessa saada vikat kurssit suoritettua loppuun, ostella loput joululahjat ja siivota kämpän joulukuntoon. Viikonloppuna suunnataankin jo joulun viettoon Toijalan maisemiin.

Niin ja mie pääsin moikkaamaan ihanaa rakasta kultaponiani, joka myytiin uuteen kotiin kohta kolme vuotta sitten. Tässä videossa lyhyesti meidän historiaamme: http://www.youtube.com/watch?v=fxd6UgHhgoAOn se vaan ihana, iso mies jo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti