lauantai 15. tammikuuta 2011

Synttärihippailuja

Koirilla on taas riittänyt tekemistä, tosin ei tällä kertaa treenien merkeissä. Mie täytin eilen vuosia, ja pienimuotoisesti synttäreitä tuli vietettyäkin. Ei kovin usein tule vastaan sellaista päivää, etten ehtisi tietokonetta avata, mutta eilen jäi sekin kyllä tekemättä!

Illalla tuli siis vähän enempi kavereita kylään ja koirat olivat onnessaan kaikista uusista ja väsymättömistä rapsuttajista!! Fionan pienuus aiheutti suuresti ihmettelyä kävijöissä, etenkin kun Zelda on tuossa vertailukohtana :D Eivät millään meinanneet uskoa, että ei se siitä enää kasva, ja kyllä shelttejä on näinkin pieniä... hih. Hyvä kokemus taas pikkupiskille, kun on tupa täynnä uutta porukkaa. Ja koirat tykkää.

Tänäpä käytiin koirien kanssa kauppakeskuksessa Faunattaressa. Oikeastaan odoteltiin toisessa kaupassa käyvää kaveria, mutta samalla sovittelin koirille erilaisia takkeja. Ja vähän "treenailtiinkin" siinä ihmisväen keskellä käytävillä. Fiona aiheutti taas meikäläiselle naurut, kun luuli eläinkaupassa seisoskelevaa pehmolelukoiraa oikeaksi. Kovin varovasti ja ihmeissään yritti mielistellä uutta kaveria, kunnes lopulta suostui uskomaan, että ei se taida koira olla.. Uskomattoman paljon ihmiset pysähtyvät juttelemaan ja koiria silittelemään, kun niiden kanssa on liikenteessä. Ja vielä kaiken ikäistä porukkaa, aina pikkutytöistä mummoihin ja vaareihin. Kivahan se vaan on, etenkin kun koirat tykkäävät. Paljon sai Fionakin taas pusujaan antaa, etenkin pikkutytöt olisivat tainneet viedä koirat mennessään ;) Kaupan myyjällä itsellään on collieta, ja tuo totesi kanssa, että onpa tosi reippaita nämä sun koiras.

Zelda nyt on tilanteessa kuin tilanteessa tosi lunki. Nyt sen vasta oikeasti tajuaa Fionan saapumisen jälkeen, ja ehkä tämä muutos on tapahtunutkin vasta viime vuosina..? Sen jälkeen, kun muutettiin Jyväskylään? Mutta Zelda on arkielämässä tosi itsevarma ja tasainen koira. Täydellinen luonne :) Fiona toki alussa ihmetteli, että mikä paikka tää on, mutta pian kun tottui, niin meinasi jo alkaa tappeluleikkeihin ja räkyttää keskellä kauppaa.. Tehtiin tosiaan vähän istumisia, sivulletuloa ja seuraamista siellä kauppakeskuksen käytävillä, ja hyvin malttoivat molemmat koirat keskittyä :) Jälleen yksi uusi häiriöpaikka kokeiltu.

Äsken käytiin saattelemassa meillä yötä ollut kaveri keskustaan rautatieasemalle. Jäällä lenkkeily on aina yhtä huippua, vaikka Fiona yrittää edelleen kovasti karata sadan metrin päässä kulkevien ihmisten luo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti