sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Keiju-koira hoidossa

Fiona oli Siri-kummitädillä yökylässä, ja tässä tulos :)

On se kivaa, kun Siri vihdoin hankki kunnollisen kameran, niin saa ihastella näitä kauniita ja taiteellisia kuvia, mitä tuo aina jaksaa napsia - mahtavista rekvisiitoista puhumattakaan. Kiitos Siri kivoista keiju-kuvista! (täytyy tuoda Zeldakin vaihteeks hoitoon, niin saadaan kans prinsessa-kuvia, niiden aiempien hoitokeikkojen kännykkäkuvien sijaan...)

Mutta niin, Fifi oli kyläilemässä, kun mie olin Helsingissä Hannan keikalla, taas vaihteeks. Fionalla oli mennyt ihan huipusti, hyvä kun sain koirani takaisin :D Niillä oli Laran (vajaa 3v) kanssa ollut hurjat leikit. Fiona on kyllä aina tykännyt Larasta ja Lucasta. Olivat Laran kanssa laulaneetkin yhdessä pianon säestyksellä, kjeh. Ja kun Lara oli yksinään leikkimässä omassa huoneessaan, oli Fiona ollut siellä nukkumassa reporankana keskellä lattiaa. Aina lasten seurassa.

On tuo kyllä ihanaa, että Fionan voi viedä mihin vaan, ja se on aina kuin kotonaan. Zeldan hoitoon vieminen on niin paljon vaikeampaa, tai pitäisikö sanoa rintaa raastavaa. Onhan sekin ollut useastikin jossain kyläilemässä, ekan kerran muutaman kuukauden ikäisenä (ja mie aloin itkeä, kun jätin Zeldan ekaa kertaa kaverille yön yli hoitoon :')) Zelda pärjää kyllä missä tahansa ja kenen kanssa tahansa, mutta silti sen tietää, että sillä on ikävä. Ja lenkilläkin sitä voi onneksi pitää vapaana kuka vaan. Vaikkei se nyt istuisikaan oven takana itkemässä, niin kyllä se silti odottaa, että mamma tulis hakemaan kotio.

Fiona taas taitaa unohtaa meikäläisen siinä vaiheessa, kun ovi takana sulkeutuu.. Se on sen verran yltiösosiaalinen villi riiviö, että kunhan jotain tapahtuu jossain, niin Fifi on menossa mukana :) Se oli käynyt Sirin takapihalla vapaana ulkoilemassa, eikä kadonnut maisemista, huh huh. Metsässä juoksivat Riitun kanssa remmillä toisiinsa kytkettynä. Tapa se sekin on pitää koiraa vapaana :D Ja jopa Lara oli taluttanut Fionaa ja Riitua lenkillä pitkiä pätkiä. Siis täh. Näitä kahta hihnassa kiskovaa shelttiä alle 3v taluttaa yksinään, aikas taitava likka. Ja aikas nätisti käyttäytyvät koirat ♥

On kyllä kiva, että Fionalle on nyt tullut nämä parit hoitokeikat. Ja nimenomaan yksinään ilman Zeldaa. Toivottavasti pikkupiski on vanhempanakin yhtä yltiöonnellinen hassu höseltäjä, joka viihtyy seurassa kuin seurassa. Kuitenkin aina joskus joutuu koiria viemään hoitoon, niin se on paljon mukavampaa, kun tietää, että koirilla on kivaa. Ja tähän saakka Fionalla ainakin on ollut superkivaa hoitoreissuilla :) Seuraava hoitokeikka onkin itse asiassa jo ensi kuussa, kun tällä kertaa Laura saa pikkuriiviön kontilleen pariksi päiväksi. Lisää uusia paikkoja ja kokemuksia vauvalle siis tarjolla, jei.

Huomenna aamusta mennään Tamskin tallille treenailemaan näytelmiä varten Pauliinan ja Rytmin kanssa. Nyt kun pakkaset ovat laantuneet, voisi jopa ottaa mukaan molemmat koirat. Huippua päästä Zeldan kanssa taas treenaamaan! Vaikka toki tärkein anti olisi saada Fionalle jotain tolkkua esiintymiseen. Seisominen kyllä sujuu varsin mallikkaasti, mutta ne liikkeet.. ah ja voih. Huomenna voi siis olla luvassa ahdistus-vuodatus-postaus ja panikointi ensi viikonlopun näytelmistä, kääääk.

Loppuun vielä parit Sirin taidonnäytteet. Ihanaisen keijukaisen lisäksi Sirit omat koirulit:


Kiltti ja ihana Lilli sekä tappaja-Sissy, uskottavaa eikö?? :D

Riitun mamma-turkki, hih. Uskomatonta, että joku voi olla vielä karvattomampi kuin Zelda.

Missä Lilli ja Sissy luuraa...?

Kuvat copy Siri Tuominen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti