maanantai 7. helmikuuta 2011

Pikku-F ja Iso-Z

Eli poseerauskuvat koirista. Zeldasta ei vaan ole mahdollista saada nättiä rakennekuvaa. Oikeesti se on kyllä varsin nätti, mutta kuvissa onnistuu aina seisomaan jotenkin vinksahtaneesti. Tai jos jalat onkin hyvin, niin sitten on korva pystyssä, kieli ulkona, silmät kiinni, tai ties mitä. Ja vielä kun itse seisotan koiraa, niin en voi edes korjailla, mikä tällä kertaa on vikana. Onneksi näyttelytuomareiden edessä koira välillä liikkuukin, eikä tarvi yhtä kuvaa arvostella ;)

Näyttelyistä puheenollen, ilmoitin tytöt Juukaan ryhmänäyttelyyn maaliskuun alussa - iiks! Fiona pääsee justiinsa junnuluokkaan. Hylkyä sille lähdetään oletuksena hakemaan, joten kaikki muu on plussaa. Zeldalla toivottavasti jatkuu tuttu punainen linja (tai siis uusien sääntöjen valossa sini-punainen), EH:ta ja ERI:ä se on tasaisesti saanut, paitsi yksi H junnuna..

Tajusin vaan samalla, että eihän me olla treenattu mitään esiintymiseen liittyvää. Fiona ei varmastikaan osaa kävellä hihnassa, eikä enää seistä paikallaankaan. Kääks. Miksei talvella ole laisinkaan mätsäreitä tarjolla?? Sillä nuo kuvatkin tuli napattua, kun yritin Fionaa monen kuukauden tauon jälkeen näyttelyihin treenata. Jostain kumman syystä suurimmassa osassa otetuista kuvista koira on yhtenä sykkyrä-mykkyränä ja jalkoja on maassa nollasta kolmeen..

Mutta tässä tuotoksia. Fionalla on nyt ikää kahdeksan ja puoli kuukautta :) Miun pikkuvauvani.Niin mitä mie sanoin, pystykorvainen ja hännätön sheltti - mutta silti niin kaunis

Pikku-F valmiina sinkoon sinne mihin nenä näyttää!Näistä kuvista muuten huomaa, että Fionalla on enempi turkkia kuin Zeldalla.. Ja kokeilemalla sen vasta huomaakin :D Miun puolestani Fifin turkki sais vaikka riittää, mutta eiköhän se sitä vielä aikansa kasvattele.

1 kommentti: