torstai 3. maaliskuuta 2011

Karvakorvat kuosissa

Trimmaushetki on ohitse, kiitokset jälleen Lauran! Prinsessan ja keijun korvien trimmaukseen pätevät varsin yksinkertaiset ohjeet: Zeldalta pois niin vähän kuin mahdollista ja Fionalta pois kaikki mitä suinkin irti voi leikata :D

Ja tässä tulos

Ennen trimmailua käytiin vähän shoppailemassa, edelliseen postaukseeni viitaten. Lopulta päädyin niinkin yksinkertaiseen ratkaisuun, että helpoin vaihtoehto on tehdä itse naru. PP:n vinkkien avulla netistäkin tosin löytyisi pidempiä joustonaruja, mutta hintaa riittää.. Nyt laskettiin, että alle kymmenellä eurolla saa tehtyä juuri sellaisen vetonarun kuin itse haluaa. Ostettiin siis metritavarana mustekalaa ja siitä askarrellaan. Fiona saa vihreän hiihtonarun ja Netta keltaisen juoksunarun. Laura nämä molemmat lupasi valmistaa, kiitosta jälleen! =)

Vielä täytyisi pikkukoiralle tilata kunnolliset vetovaljaat, siinä vasta onkin surffailtavaa, kun netistä ne melkein tulee ostaa. Harvassa eläinkaupassa myydään vetovaljaita, saati sitten viisikiloiselle koiralle.. Tähänkin vastaanotan mielelläni vinkkejä.

Huomenna on vuorossa koirien pesu ja viimeiset karvojen pätkimiset. Vähän ehkä jänskättää tuleva näyttely, mutta eipä juuri. Zelda on melko varma esiintyjä, ja tulosta on saanut tasaista EH-ERI linjaa. Jotain samansuuntaista odotan nytkin. Fionan esiintyminen jänskättää, mutta kun sen puolesta ei ole tuloksista mitään paineita, niin mennään vaan hyvillä fiiliksillä hengailemaan ja kokemusta hakemaan. Kallis mutta kiva harrastus, niinhän se menee, ainakin näiden molempien koirien kohdalla :)

Zelda niin rakastaa hoidettavana olemista, as you can see! ;D
Olihan se aika rankkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti