sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kimppakivaa ja hallissa kaikuu / agi 2

Aloitetaan ensin kimppakiva-osiosta, kun shelttijengi kävi jäällä riekkumassa. On se kiva, kun kaverit saa kiinni heti aamusta moi-mentäiskö-jäälle-koiria-juoksuttaan pikaviestillä :) Vähän ehdittiin jo pelätä, että Riina ja Riitu syövät toisensa, mutta nätisti oli koko poppoo. Jedi sai toimia porukan ainoana äijänä, kun Ali ei kerennyt lenkille mukaan (treffattiin kyllä Ali vielä illemmalla), toivottavasti ensi kerralla pääsisi Alikin ihmettelemään riehuvaa shelttijengiä.Ihana komea Jedi ♥ (Peltsun Boop-Jedi Warrior)


Tältä näyttää shelttinarttu pentujen jälkeen, hih :D (Kilpop Anniina) Ja tuttuun tapaan Keiju taas lennossa..


Päällepäsmäri tättähäärä vanharouva alias Riina (Peltsun Wilram-Picorina)


Jengi vauhdissa


Zelda ei aina ollut ihan mukana näissä spurttailuissa.. Mamman vieressä haukkuminen on paljon hohdokkaampaa ilmeisesti??


Like this!


Larakin oli menossa mukana :)


Vielä koko jengi yhdessä kasassa. Uskomattoman mahtava kuva, koska Fiona ei näytä pieneltä ja Zelda ei näytä typerältä, jes :D Kuvan nappasi Siri.

Kaikki kuvatukset löytyypi täältä =)

Lennosta aiheen vaihdos agiliitoon, Fionan pentukurssin toinen treenikerta on nyt takana. Tällä kertaa varustauduin kahden uuden namin voimin: keitetty maksa ja verilätyt. En kyllä oikeasti tiedä, oliko kummallakaan minkään sortin parantavaa vaikutusta.

Kaiken kaikkiaan pikkukoira oli kyllä paremmin hanskassa kuin viimeksi! Nyt en päästänyt sitä kertaakaan irti, vaan koko ajan oli hihnan päässä kiinni. Touhusin taas pääosin yksinäni tyhjällä kentällä. Sain jopa lähetettyä pikkukoiraa namikipolle hypyn takaa (se kävi syömässä ne namit kiposta, JEE!), varsin monen toiston jälkeen tosin. Putkeakin sain tehtyä, heh, pienen kömmähdyksen kautta. Laitoin putken niin täydelle mutkalle kuin sain, jotta saisin koiruuden kiinni putken suulla. Fiona kuitenkin tajusi pian, ettei kannata tulla putkesta ulos, koska joutuu kiinni. Siellä se ravasi ees taas mutkaputkea, ja aina kun näki minut putken suulla, saman tien toiselle suulle. Ei sen ihan näin pitänyt mennä.. :D

Onneksi keksin palkata koiruuden lelulla putken jälkeen. Vedin siis putken melkein suoraksi ja palkkasin vauhdista taisteluleikillä. Tällöin sain napattua perässä roikkuvasta hihnasta kiinni, eikä Fiona tajunnut tulleensa huijatuksi. Keinuakin kokeiltiin muutamaan otteeseen. Se on edelleen hurjan jänskä, eikä keinulla voi syödä nameja (silti kyllä kipittelee keinun ylös saakka). Tehdäänkin sitä nyt niin, että nostan koiran keinun päähän ja yritetään saada se huolimaan nameja myös keinulla. Keinun liikettä ei pelkää yhtään, joten se puomin päällä seisominen vaan jänskättää.

Oli kyllä huomattavasti parempi kerta kuin viimeksi, mutta aivan hurjasti töitä meillä on vielä tehtävänä, jotta joskus päästäisiin eroon näin voimakkaasta häiriöön reagoimisesta.. Ensi viikolla ei päästäkään treeneihin, kun on erkkari Paimiossa. Joku siis saattaa jopa kuulla hallissa omat ajatuksensa, kun Fiona on poissa paikalta ;)

Loppuun vielä Alista kuva, kun herra kävi meillä tyttöjä moikkaamassa:

Peltsun Alram-Shaggy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti