lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäistohinat jatkuu

Kylläpä tästä tulikin kiireinen pääsiäinen, hyvä kun kerkiää kotona kääntyä ja taas ollaan menossa ;) Mie kävin ensteks aamulla ihanalla irlannincobilla Esmellä maastoilemassa. Voisiko olla enää mitään parempaa, kuin lämmin auringonpaiste, linnunlaulu, pehmeät metsätiet ja täydellinen poni alla. Jotain niin upeaa, ettei sitä voi edes selittää ♥


Tallilta kun kotiuduin, lähdettiin pikakiitoa Sirin, Laran ja Fionan kanssa pääsiäisriehaan. Fionaa kyllä jänskätti aika hurjasti tämä uusi paikka, kamalasti ihmisiä ja hyörinää ympärillä. Pian se kuitenkin tottui, ja alkoi olla taas oma säpäkkä itsensä. Treenailin muutaman pätkän siellä vilinän keskellä, ja uskomattoman hyvin tuo kuitenkin malttaa keskittyä.

Fiona ja Lara roihuavan pääsiäiskokon edustalla.

Paloaseman hallissakin käytiin kiertelemässä.

Ja pikkutytöt pääsivät ihka oikean paloauton kyytiin, jea ;)


Seuraavaksi suunnattiin Sirin ja Laran kanssa toiselle tallille, ja Lara pääsi vähän heppailemaan. Tarhassa taluteltiin ympäriinsä Bimi-forestin kyydissä. Ja Laralla oli uskomattoman hauskaa, on se vaan täysin heppahöperö kaksvuotias, hih :D (kummitätiä ei tästä tietenkään saa syyttää millään muotoa..)Tallilta taas pikaisesti kotona käymään, koirat auton kyytiin ja kentälle. Mise, Max, Riitu sekä maltalaiset olivat myös menossa mukana. Kyllä oli taas niin kesäinen fiilis, kun aurinko porottaa ja kenttä on melkein kuiva. Mie kyllä rakastan niin suuresti meitin treenikenttäämme Toijalassa. Jos ei täällä muuta kivaa ole, niin siitä kyllä on kiittäminen. Lisäksi tuo on yksi parhaimmista kuvauspaikoista ikinä ;)

Ei se paljon auta, että rima on 15cm, jos koira kuiteskin hyppää viis metriä...Hmm, tuolla kipossahan taitaa olla namia. Juu, kyllä siellä on namia.Kyllä se vaan taitaa täysverinen agility-koira olla... Jotenkin muistaisin nähneeni Netta-mummosta ison vinon pinon samanmoisia kuvia ;)Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain.. Kohti auringonlaskua ♥
Kyl mä nyt tän osaan.Minihyppy Zetalle, kun ei jaksa kaivaa hypyn muita lautoja varastosta ;)Ja vielä ihana kuva Ritu-Rätystä!Loput treenikuvat täällä.

Fifin ja Zetan kuvat copy Siri Tuominen.

1 kommentti:

  1. Oiskohan näissä sukulaisissa mitään yhteneväisyyttä...
    https://picasaweb.google.com/sirsaari/SMAgilitykuviaSunnuntailta#5485494401723379746
    :)

    Kyllä Fionasta hieno agikoira tulee.

    VastaaPoista