lauantai 21. toukokuuta 2011

1v-poseeraukset

Kiitos Lauralle trimmistä ja kuvaus-avusta! Hienosti se Fiona poseerasi vieraan esittäjänkin kanssa, kuten kuvista näkyy, hih :) Tulipa testattua, jos joskus on näytelmissä tarvetta vara-händlerille..

Uskokaa tai älkää, on se sama koira, kuin eilisessä synttärikuvassa...

Fionan oma tunnusmerkki. Pikku hammaskeiju :)
Yhdessä Netta-mummon kanssa

Mie ostin tänäpä Fionalle "synttärilahjan". Toivottavasti se osaa arvostaa sitä. Tokon kisakirjan nimittäin ;D Totesin kyllä saman tien, että tyhjäksi taitaa jäädä, mutta eipä olleet kalliit kaksi euroa sijoittaa siihen. Käytiin katsomassa Viiun tokouran aloitus, ja kyllä iski taas oma toko-masennus. Fiona ei ikinä edisty mihinkään, enkä voi edes kuvitella, että sen saisi joskus niin rauhalliseksi ja kuuliaiseksi, että pystyisi kisoihin menemään.. Ja Zeldan touhut oli jostain täysin pepusta, se ei keskittynyt yhtään, oikein näytti siltä, että tahallaan lähti haahuilemaan jatkuvasti. Ärrin murrin. Kai sekin nyt juoksuja tekee, ei Zetakaan yleensä ihan noin huonosti toimi. (aloittais ne sitten edes ennen kisoja) Ja se nouto. Ei taaskaan yhtään onnistunutta suoritusta. Kohta mie alan jo itkeä.

Viiun kisauran korkkaus sen sijaan - ihan mieletöntä!! Kaikista muista liikkeistä ysi tai kymppi, paitsi yksi nolla. Puhdas ykköstulos siis ja kolmas sija alokasluokassa, jeee!! Onnea Viiu ja Tekla :D (vaikka kyllähän tämä nyt tiedettiin...!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti