sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tallikoirat maastossa

Tulipas nopeasti vastaan se aiemmin kaipailemani tilaisuus, siis ottaa koirat mukaan tallille. Kävin omistajan pyynnöstä liikuttamassa Kalinon, ja nappasin vielä kaverin matkaan mukaan. Näin ollen myös koirat pääsivät reissuun.

Zeldasta löytyi taas vanhaa tuttua virtaa, tiedä sitten mihin kuvitteli tulleensa.. Otin ensin vain Zeldan autosta ulos, ja tämä juosta viipotti ympäri pihaa täyteen ääneen huutaen. Vaikka kuinka ja kauan. Ihme otus. Fiona kiljui tietty samaa tahtia autossa, ja lopulta otin senkin ulos juoksemaan. Fiona pelkää hevosia ja ärhentää niille, mutta Zeldan kanssa kisailun lomassa meinasi hevosetkin unohtua. Tallin oma koira, lapinkoira-uros, vaan väläytti shelteille hampaita, jos meinasivat liian lähelle juosta. Tosin se poistui kyllä saman tien tallin puolelle katselemaan, kun tämä hullu parivaljakko pisti elämän ranttaliksi...

Maastoreissullakin Fionalla kului puolet ajasta Kalinon paimentamiseen. Välillä se malttoi juoksennella omia polkujaan, mutta välillä taas riehui ja murisi Kalinon ympärillä, minkä jaksoi. Hassu koira, ehkä se vielä joskus oppii.

Zelda puolestaan voisi opetella vähän väistämään hevosia. Joku kerta se jää vielä alle, kun vähän väliä kaveri jää tyynen rauhallisena seisomaan suoraan päin kävelevän hevosen eteen oO
Jonomuodostelma on hyvä ratkaisu ;)Ja vain Fiona puuttuu.Kalino ravasi ohi. Zelda seisoo paikallaan ja odottelee meikäläistä, Fiona hepuloi ja huutaa...Tallin lappalaisherra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti