maanantai 16. toukokuuta 2011

Mätsärituloksia

Lauantaina tuntui ihmisillä olevan paljon kisoja ja näyttelyitä. Mie laitoin jo naamakirjaan päivityksenkin, että miks kaikilla kavereilla on vaan statuksia serteistä ja nollavoitoista, kun meillä ei oo koskaan ollu kumpaakaan!!? (eikä tuu oleenkaan, sertejä siis, Fionassa elää vielä toivo nollavoittojen suhteen)

Sain onneksi sunnuntaina helpotusta tähän "masennukseen" - onhan olemassa mätsärit meitä kotiprinsessoja varten ;) Päästiin Miljan ja kahden beaglen kyydillä paikalle, Fiona jopa tuli yllättävän hyvin juttuun Onnin ja Pinjan kanssa, juoksut tekee tehtävänsä.. (sen sijaan kehäkaverin se yritti syödä)

Zelda hurmasi tuomarin sijoittuen sinisten ensimmäiseksi, ja vielä BIS-kehässä sijalle neljä. Miun varma kehäkettuni esiintyi taas niin tyynen rauhallisesti ja tyylikkäästi, kuin olisi ikänsä kehässä seissyt. Zeldan ilmekin on aina juuri sen näköinen, että hohhoijaa, tässä taas seison ja tapitan silmiin kun en muutakaan voi, eiköhän sieltä se nami joskus tipahda...

Näin Zeta poseerasi BIS4-sijoittuneena. Ja uskomatonta kyllä, sehän näyttää tässä kuvassa jopa sheltiltä - nätiltä sheltiltä! (rakennekuvat Zeldasta yleensä on jotain hyvin epämääräistä :D) Kuva: Maija RossiKaveri on vähän polleen näköisenä, pikkujuttu, totes Zelda :) Kuva: Milja KarjalainenFiona puolestaan on ihan toista maata kehässä. Sen kanssa on niin huippukivaa esiintyä, kun toinen on onnensa kukkuloilla, häntä heiluu ja kaveri hakee kontaktia koko ajan. Ja Fiona ei hauku (Zeta kun vähän tuppaa komentamaan, köh). Pöydälläkin kaveri heilutti tuomarille häntää. Tuomari totesikin, että teillä on todella hyvä kontakti ja iloinen koira :) Punaisten kolmas sijoituksena (sanoin kyllä Fionalle, että kakkossija ois ihan jees, voittaa ei saa, kun Z on jo bis-kehässä..) Molempien koirien luokassa oli yli 30 koiraa, jotta hyvin meni!

Fiona keskittyneenä pun3-sijoittuneena. Kuva: Milja KarjalainenMätsärin jälkeen käytiin vielä seurakisoja katsomassa. Zelda oli oma lunkki itsensä hevosten keskellä, ei paljon kiinnostanut. Fionaa sen sijaan vähän jänskätti, kun käytin senkin pikaiseen hevosia katselemassa. Tarvis ehkä taas ottaa tallille mukaan tässä joku kerta, kun ei Fiona ole kuin kerran tainnut käydä, ja silloinkin ikää oli hurjat 11 viikkoa, hih :)

Viime kesänä koirat olivat tallilla mukana, ja vähän käytiin maastoilemassakin.PS. IHANAA LEIJONAT IHANAA!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti