perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pieni täyskahjo uimamaisteri

Keijukoira yllätti taas. On tuo kyllä niin hassu piski, että sen kanssa elämä ei ole koskaan tylsää! :D

Käytiin Lauran ja koirien kanssa tsekkaamassa uusi, aivan täydellisen mahtava, koirien uimaranta. Pohja on täyttä hiekkaa ja jatkuu matalana ties kuinka ja kauan. Zeldakin sai uimisen lisäksi hyvää treeniä, kun tuli sen verran pitkät kahluupätkät vedessä. Ja Zelda jopa ui innokkaasti ja tuli suht mielellään veteen.

Mutta Fiona sitten. Ei jesta tätä kahjoa vatipäätä :D Laitoin ensin pikkukoiran kiinni, kun rannalla oli tolleri samaan aikaan, ja otin Zeldan uimaan. Fionalla ylettyi fleksi juuri veteen, ja sehän hyökki sieltä perässä ja kiljui ja roiski rannassa. Pakko oli käydä päästämässä Fionakin irti. Ja mitä tekee Fiona!? Juoksi täyttä kiitoa suoraan järveen ja lähti uimaan. Ihan omin päin yksinään.

Hetken aikaa tuijottelin perässä ihan ihmeissäni, kun toinen vaan ui ja ui suoraan ulapalle. Lopulta, kun ei tuo näyttänyt kääntyvän, aloin huudella perään, mutta ei, se vaan ui. Ei mitään noteerausta kutsuhuutoihin tai omaan nimeen. Siinä vaiheessa iski minulle jo paniikki, ja lähdin täysillä juoksemaan vedessä Fionan perään. Mahtoi olla toisilla rannalla olleilla uittajilla hauskaa, kun pusikon takaa tulee ensin vaan pieni koiran pää, ja perässä koiraa huutava ja täysillä vedessä perässä kauhova ihminen :D

Onneksi pienen sheltin uimavauhti on sen verran hidas, että ehdin saada Fionan kiinni. Ja tuossa tosiaan on matalaa kymmeniä metrejä (ei mitään tietoa, koska ei enää ylettäisi jalat pohjaan), niin pääsin helposti koiran perässä etenemään. Ja tämän jälkeen Fiona oli aivan hulluna uimiseen. Se oli oikeastaan aika lailla samanlainen kuin agilitykentän laidalla.

Fiona haukkuu uidessaan. Se lähtee ihan muitta mutkitta yksin uimaan järvelle ja haukkuu samalla. Kaveri on niin kiihdyksissä, ettei mitään muuta tajua, kuin pakkomielteen päästä veteen nyt heti täysillä jes. Rannalla ei kestä olla sekuntiakaan hiljaa, kiskoo ja kiljuu takaisin järveen.. Ihan uskomaton. Ei se koskaan ennen ole ollut tällainen!!

Mitäs menin toivomaan uimisesta pitävää shelttiä, sellaisen sain, hih :D Harmittaa vaan, kun ei tullut kameraa mukaan, mutta ensi kerralla tiedetään varautua..

2 kommenttia: