sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Viikonloppuvieraita

Sunnuntaipäivitys osa 3.

Tänä viikonloppuna meillä onkin riittänyt menoa ja meininkiä, kun Siri ja Lara (3v 1kk) sekä Sirin siskontyttö ovat olleet meillä kyläilemässä. Ja Riitu tietty kanssa oli mukana. Riitu taas vähän yritti mukamas Fionalle murista, mutta hyvin nuo kaikki juttuun tulevat.

Käytiin heti perjantai-iltana koiria uittamassa. Lara on yksi yltiöhullu vesipeto, yhtä lailla kuin Fionakin, joten riemua rannassa kyllä riitti ;)

Järveensyöksy.
Pikkukoira kamppailee aaltoja vastaan.
Zeldastakin on tullut oikea uimahullu juuri tällä rannalla. Se tulee vaikka kuinka pitkälle järveen, ja vielä ui tajuttoman nopeasti. Mie juoksen pohjaa pitkin minkä pääsen, mutta Zelda saa silti kiinni. Fiona jää auttamatta kauas taakse.. Namien perässä Zelda siis edelleen tulee. Tosin en vaan enää tajua, miten tuolle uskaltaa antaa vedessa nameja. Pienten namien antaminen on täysin out, Zelda syö sormet. Olen nyt ottanut kokonaisia nakkeja, ja antanut sen haukata palan pitäen itse kauempaa kiinni. Tosin nyt Zelda sitten puraisi minua sormesta niin lujaa, että verta vuosi ja veti tunnottomaksi koko peukalon. Edelleen on sormi syödyn näköinen. Että kiva, hanskat käteen ja koiraa uittaan? ;)

Rannalta lähdettiin toiselle rannalle, tai oikeastaan laavulle makkaraa paistamaan, se vaan sattuu olemaan rannassa. Fiona keksi taas kivat temput laavulle kävellessä. Se vaan lähtee. Sata lasissa kaveri juoksee kauas kauas edelle, jostain kaikuu kumeana pikkukoiran kimeä haukunta. Kyllä se aina parin minuutin kuluttua takaisin tulee, mutta eipä näitä spurtteja paljon uskalla antaa juosta, jos vastaan tuleekin joku vaikka koiran kanssa. Koko ajan saisi käskyttää ja komentaa luokse, heti kun se on namin napannut, niin kuuluu vaan suhahdus ja pikkukoira on taas kadonnut näköpiiristä. Fiona kulkikin osan matkasta remmissä, hieman otti kyllä pattiin metsässä viedä koiraa narun päässä. Vaikka niinhän se lain mukaan tähän aikaan vuodesta pitäisi.

Matkalla laavulle.
Nuotion viritteleminen olikin oma projektinsa, mutta kyllä me lopulta päästiin lämmintä makkaraa syömään. Lara sai yllättäen paljon kavereita, ja taisipa Fiona yhden makkaranlopun likalta napatakin.. Nuotion äärellä kerrottiin tarinoita, ja koirat piinasivat parhaansa mukaan paikalle eksyneiden onkijoiden korvia. Sorry.

Fiona oli sitä mieltä, että taas uidaan.
 
Polttopuita sahaamassa.

On se hyvä, että löytyy innokkaita avustajia nuotion virittelyyn.
Fiona ja sorsat.


Suomen kesäyöt on ihania :)
Muutoin koirilla ei ihmeempää ohjelmaa ole ollutkaan. Lenkillä ollaan tietty käyty, Lara on innokas koirien kanssa lenkkeilijä. Zeldaa se taluttaa onnessaan, ja Fionaakin haluaisi, mutta sattuneista syistä joutui pitäytymään pääosin Zeldassa. Zeta katsoi minua kummissaan, mutta kilttinä ja nöyränä koirana mennä taapersi Laran mukana mihin vietiin.

Kummitädit kummityttöjensä kanssa :)
Höyryveturit narun päässä.
Lara ja Laran koirat.


Ja kaikki kiipeemässä. Fiona voitti tän skaban ;)
Innokas pieni lenkkeilijä. 
Nyt on koirat väsyneitä, ja niin oon kyllä miekin. Huomenna taas töihin kuoriaisten pariin, hauskat viikot kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti