keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Zeldan vuoro

Meiän ihana metsän ympäröimä private-treenikenttä ;)
Nyt on taas höpisty niin paljon Fionasta, että otetaanpa välillä Zelda estradille. Kerrankin muistin napata kameran mukaan treenilenkille (ja kentällä huomasin, että akku vilkuttaa punaista). Ihme kyllä, kamera juuri jaksoi kuvata molemmat treenipätkät :) Näiden jälkeen tein vielä metsässä "tunnaria", mutta niitä nyt ei muutenkaan olisi saanut fiksusti kuvailtua.

Aika moista säheltämistä tuo meidän tekeminen taas oli. Tarvisin vaan jonkun siihen vierelle oikeasti sanomaan, että nyt rauhassa, käskytä kunnolla, ohjaa, vaadi, ja etenkin lopeta haukkumiseen. Taas kuuluu lähes koko ajan hau hau hau. Pari kertaa näemmä komennan, mutta se tarvis tehdä aina heti. Muista: seuraavissa treeneissä haukusta homma seis!

Zelda ja sateenvarjo
Ei olla taas hetkeen sateenvarjon kanssa treenailtu. Tämä oli vielä lähinnä kikkailu-kokeilua. Miten itse pystyn liikkumaan varjon kanssa, ja miten sujuu koiran käskyttäminen kädet sidottuina. Samalla teemalla tein oikeastaan toisen pätkän, tässä vaan ohjasin kädet selän takana. Improilua kaikki, ehkä oikeesti joskus tarvis vähän suunnitellakin, mitä aikoo tehdä. Jos ja kun nyt joskus saadaan ohjelma kasaan, niin sitten on ihan oikeasti olemassa tieto, mitä tarvii treenata ;)

En jaksanut taaskaan editoida videota, mutta se näemmä tarvis tehdä! Voi nolous, video päättyy tosi nätteihin sanoihin :D Zelda hyppäs syliin jotenkin niin, että miulla kolahti hampaat leukaan, ja sattui ihan pikkusen. Koiralle kun ei voi tunteita näyttää, niin tarvii sitten purkaa jälkikäteen, hih.

Ai niin, ostin vihdoinkin koirille kauan kaipaamani ledivalot. Nämä ovat vielä aivan älyttömän kätevät, koska ne saa valjaisiin kiinni täydellisesti. Pysyvät paikallaan kuin nakutetut, mutta näkyvät kauas. Koiria ei häiritse mitenkään. Ja on kyllä kirkkaat! Paketissa oli onneksi vielä kaksi eri väristä valoa, niin nyt tunnistaa itsekin pimeällä, kumpi koira on kumpi ;) Eilen testattiin iltalenkillä, ja näyttää kyllä hauskalta, kun pimeimmissä kohdissa edellä kipittää vaan kaksi loistavaa valoa, ja mitään muuta ei näy... Prismasta löytyi, Airamin valoja, hinta vajaa 10e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti