torstai 22. joulukuuta 2011

Jouluntoivotukset!


Kiitos Sirille kuvauspaikan ja tonttulakkien tarjoamisesta!

Fiona on ihan hassu :) Se suorastaan tykkäsi tonttulakista! Joka kerta heilutti innoissaan häntää, kun taiteilin lakkia päähän, hattu päässä taas oli tosi rauhassa, eikä ilmekään värähtänyt. Zeldalle kun laittaa tonttulakin päähän, se muuttuu niin hakatun näköiseksi reppanaksi kuin ikinä pystyy naamalleen surkean ilmeen vääntämään.. Sama juttu vaatteiden kanssa. Kun Fiona näkee, että takki otetaan esiin, se alkaa pomppia innoissaan ja suunnilleen ui liiveihin. Zelda juoksee pöydän alle karkuun; menkää te vaan, minä jään kotiin, heippa. Ehkä alkaisi olla jo aika lakata edes yrittämästä ymmärtää Fionaa, on se sen verran omalaatuinen otus... :D


Riitu kiersi ympärillä kuin hai laivaa kuvausten aikana, joten lopulta nappasin sen ja maltalaiset myös kuvaan. Zelda ja Sissy onnistuu aina niin loistavasti näissä yhteispotreteissa ;) Fionaa kauhistuttaa istua tappaja-Sissyn vieressä, mutta kyllä se siinä kiltisti kuvien oton ajan nökötti. Enemmän taisi kyllä Sissyä kauhistuttaa, ainakin kuvista päätellen.

Hyvää joulua kaikille! Me aletaan jo odotella pukin tuloa, kun äsken koristeltiin kuusi ja kaikki on valmiina joulua varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti