maanantai 26. joulukuuta 2011

Kinkun sulattelua

Joulu on taas ohi. Edessä siintää uusi vuosi, kesän odottelu ja pian taas uusi joulu. Onneksi sitä ennen ehtii tapahtua taas kaikenlaista, loppujen lopuksi vuoteen mahtuu paljon, niin lyhyt aika kuin se onkin. Ei nyt kuitenkaan vielä aleta summata kulunutta vuotta, vaikka kai sekin jossain kohden pitäisi tehdä.. Ensin parit kuvat koirien joulunvietosta :)

Mie kävin ensin aattona perinteiseen tapaan tallilla pyörähtämässä. Eipä ollut kovin mieltä ylentävää ratsastella kuraisella pellolla, mutta kyllä hevosille joulupiparien vieminen kuuluu osaksi aattoa. Kotona riitti häppeninkiä, kun ensin mummu (koirien kauhu :D) kävi kylässä, ja tietty sisko perheineen vietti meillä aattoa. Koirat touhottavat aina ja jatkuvasti kaikessa toiminnassa mukana, niin myös jouluna.. (miun äitelläni menee välillä totaalisesti hermot Zeldaan, kun meinaa päivän aikana monta kertaa astua sen päälle, Zelda on koko ajan jaloissa. Erityisen paha se on silloin, kun mie en ole kotona)

Fiona on myös menossa mukana. Henkilökohtainen
meikkausavustaja on joka naisen vakiovaruste!
Zelda kyttäsi tarkkaan joka ikisen jaetun lahjapaketin.
Ja yllättäen löysi taas omansa, kun sen kuusen alle kiikutin
Lahjasta nautiskelemassa. Fionalta ei paketin avaaminen
sujunut ihan yhtä näppärästi kuin isosiskolta..
Mutta paketin sisällöstä kyllä nautiskeltiin, luun lisäksi
uusi zhu zhu hamsteri sai kyytiä.
Mie puolestani sain lahjaksi videokameran, jei! Aika huisia, vihdoin pystyy kuvaamaan treenejä sun muuta hiukka paremmin, ei tarvi digipokkarin superlaatuisen videon kanssa leikkiä. Eihän tuo pokkari ole edes minun ollut, jotenkin se vaan eksyy aina välillä Jyväskylän laukkuun mukaan.. Ehkä enää ei tarvi eksyä!

Uuden kameran kunniaksi video, kun Zelda pelaa palloa:



Zelda sai muuten lahjaksi superpallon. Zelda on täysin pallofriikki, ja superpallo on maailman paras lelu! Zeta jaksaa viskoa palloa yksinään vaikka kuinka ja kauan, se kun pomppii kivasti karkuun aina kun sen heittää. Fiona ei välitä palloista tuon taivaallista, mutta ihan Zeldan kiusalla välillä nappaa superpallon suuhunsa ja juoksee vimmatusti perässä jahtaavaa Zeldaa karkuun. Tätä olis tarvinnut kuvata videolle, Zelda kun ei ihan helposti riehaannu noin hurjaksi leikeissään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti