keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Sakset lainassa

Trimmailin ekaa kertaa omatoimisesti koirien korvia :D Nyt kun ei ole hetkeen näytelmiä tulossa, tai mitään muutakaan ihmeempiä, pystyy rauhassa kokeilemaan. Lainasin omaa otsista varten Siriltä saksia, niin samalla oli hyvä napsia koiriltakin "otsikset". Näin kuvista huomaa, että paljon enempi olisi voinut vielä ottaa. Vai mitä, Laura? :D Tuntui vaan jo siltä, että karvaa kertyy ja kertyy ja kertyy, kohta ei oo kun nahka korvissa jäljellä..

Zeldasta tuli taas astetta enemmän pystykorva..
Näissä korvissa ei oo kyllä pystystä tietoakaan.
Sattuuko kenelläkään olemaan suosituksia koirien aktivointipeleistä? Päätin vihdoin ja viimein ostaa koirille sellaisen - Zeldan 8v synttäreiden kunniaksi. Vanha ja viisas pääsee vihdoin todistamaan viisautensa (tai sitten ei :D). Kun eivät nuo ole koskaan sellaisia tehneet, niin olis hirmu mielenkiintosta molemmille kokeilla ja verrata, miten toimivat. Katselin eilen Tokmannin valikoimia, mutta kaikki kolme tasoa olivat ihan naurettavan helppoja. Kaikissa piti joko nostaa namin päältä jotain pois tai siirtää tassulla/nenällä. Eihän noissa ole mitään haastetta, Zeldalle nyt ainakaan. Täytyy lähteä käymään eläinkaupassa..

Kyttäkaksikko vakipaikallaan.
Ai mitä, korvia halusit kuvata vai?? Nyt ei kyllä mitenkään kerkiä.
Nina Ottossonin aktivointileluja olen katsellut ja hypistellyt monet kerrat. Niissä vaan monet tuntuvat jo niin vaikeilta, että pystyykö koira niitä ikinä tajuamaan? Ainakaan ilman alussa saatavia omistajan apuja..

2 kommenttia:

  1. Suosittelen noita Ottossonin pelejä! Meiltä löytyy spinny, trigger ja turbo. Jokainen koira osaa niitä jotenkin pelata - siis jokaisella omat tyylinsä. ;) Toiset käyttää voimaa enempi ja toiset taas älyä. Heh. On niitä Nepa-mummo ja Muffy-mummokin testailleet ja tajua oli miten niitä namuja sais! :) Luulen, että meilläkin pelit kaivautuu kaapista ensi viikolla esille, Joonaksen toimesta, jotta saa poikia väsytettyä... ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän niihin korviin vielä karvoja jäi ja sellaisiakin karvoja jotka pois voisi ottaa ;) Qurun synttäri blogauksesta löytyy niitä tyylinäytteitä aktivointipeleihin http://fyysikon-sheltit.blogspot.com/2011/04/qurun-synttarit.html

    VastaaPoista