maanantai 23. tammikuuta 2012

Kaveripäivä

Eilen riitti tytöille touhua ja tohinaa. Ja hyvä niin, sen verran rauhallista eloa tässä onkin taas vietetty.. Päivällä käppäiltiin keskustaan koirien kanssa, treffattiin siellä Tekla ja hypättiin kyytiin kohti Vaajakoskea. Pitkästä aikaa päästiin siis Viiun ja Neton kanssa lenkille!

Fionallahan on juoksut menossa, mutta onneksi Neton ymmärrys naisista on lähellä nollaa.. (vaikka se vanhemmiten on kovasti petrannut asian suhteen!) Fiona kyllä osasi hoitaa asian hyvin omatoimisesti, ja Netto sai hammasta. Kiltti mies väisti suosiolla, kun pikkukoira vähän kivahti :) On tämä kyllä niin ihanaa, kun on lunta! Vaikka metsäpoluilla joutuukin rämpimään, ja vaikka pelkäänkin Zeldan lihasten puolesta, ei mikään voita kaunista valkoista maisemaa.. (joka ei tietenkään kuvissa näytä yhtään niin kivalta kuin luonnossa)

Sama vanha jengi taas kasassa :)
Zelda jäi yksin poseeraamaan, kun muut jatkoivat riehumista.
Ihana luminen talvi.
Ja vauhtia piisaa..
Lenkin jälkeen käytiin vielä Venni-poikaa moikkaamassa ja kuvailemassa. Oltiin jo oltu sisällä hyvän aikaa, kun aloin ihmetellä, miten täällä voi olla niin rauhallista. Miksei Viiu ja Fiona riehu yhtään? Missä Viiu edes on?? Ei näkynyt tyttöä, vaikka koitin huudella.. Kun oltiin kurkattu kaikki huoneet läpi, piti vielä varuksi tarkistaa oven taa, ja siellähän se tyttö nökötti tassuja nostellen! Voi toista pientä, niin kiltisti odotti oman kotioven takana. Ja siitä se ralli sitten alkoikin, rauhallisuus loppui saman tien ;)

Kun oltiin selvitty kotio Vaajakosken reissulta, saapuivat saman tien Laura ja Muffy kyläilemään - laitettiin pystyyn vaalistudio. Ja jes, Haavisto pääsi toiselle kierrokselle!!! Aivan mahtavaa! Kyllä oli niin paljon rauhallisempaa meno näiden kolmen kesken, ettei voi edes samoiksi koiriksi uskoa. Muffy päivisti tiiviisti Lauran jaloissa kiinni, ja miun koirat minun perässäni. Vasta myöhemmin illalla Fionalla ja Muffylla meinasi olla pientä leikin tynkää, muttei siitäkään mitään tullut. Parempi vaan olla tyytyväinen, kun kaikki koirat osaavat niin hyvin rauhoittua nukkumaan porukassakin :)

Viime viikolla käytiin fyssarin vääntelyssä, mutta nyt joutuivatkin molemmat koirat fyysikon vääntelyyn - joutuivat, tai pääsivät, miten sen nyt ottaa. Zelda taitaa kannattaa jälkimmäistä ja Fiona ensimmäistä. Kyllä vaan tuli taas niin siistit tassut ja korvat molemmille, että vaikka näyttelykehään vois marssia. Kiitos Laura!!

Zelda nautiskeli hoidoista täysin rinnoin..
Fionan karvatassu ja siistitty tassu ;)
"Äitiiii, mitä mulle tapahtuu???"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti