sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Pienet varpaat palelee

Zeldan mielipide lumesta ja pakkasesta on tasan tätä luokkaa!

Talvi tuli vihdoinkin! Tai tulihan se jo aiemmin, mutta mie ulkoilutin vasta nyt ekaa kertaa koiria ja kameraa kimpassa, joten meille se tuli vasta nyt :D Jäi vaan lenkki tosi lyhyeksi, ei ole shelttejä luotu näihin Suomen keliolosuhteisiin..

Zeldan kanssa tuntuu vuosi vuodelta muuttuvan vaikeammaksi ulkoilu talvisin. Sillä jäätyy varpaat hetkessä, ja se inhoaa takkia tai tossuja. Eikä toimivia tossuja tunnu löytyvän, ei sitten millään. Takki päällä se joutuu nyt pakkaskelit kulkemaan, vaikka yrittääkin luikkia pöydän alle karkuun, kun takki otetaan esiin ;) Fiona ei pahemmin pakkasista piittaa (harmi, sillä se rakastaa takkeja!), mutta tällä kertaa jopa pikkukoiralla oli tassut jäässä pahan kerran. Oli siis ihan pakko kääntyä metsäpolulta takaisin, niin ihana ilma kun siellä olisi ollutkin lumessa tarpoa..

Nyt vaan odottelen innolla, että Jyväsjärvi jäätyy kunnolla ja sinne vedetään hiihtoladut, niin päästään Fionan kanssa suksille päästelemään!! :DHei kuuraparta, pieni sheltti valkoinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti