perjantai 3. helmikuuta 2012

Irtiotto arjesta


Tällä hetkellä meidän arkemme tuntuu olevan sisällä kökkimistä, naksuttelua, nukkumista ja palelemista.. Lenkkeilystä ei meinaa tulla yhtikäs mitään, kun heti on koirat jäässä. Tai siis Zelda lähinnä, mutta myös Fionalla on alkaneet tassut tutista.

Kirjaimellisesti lämpimät kiitokset fyysikon näperryksille, sillä tänäpä päästiin vihdoinkin kunnon lenkille! On se kumma, kuinka ikävä lenkkeilyä voi tulla, kun sitä ei hetkeksi pääse tekemään. Olen kyllä oikeasti patalaiska sohvaperuna, mutta ainahan se houkuttaa, mikä on kiellettyä..? Mietin pitkään, jätänkö Zeldan suosiolla kotio, mutten kuitenkaan raaskinut. Zeldan tossuissa on vielä virittelemistä, ja se tarvisi toisen takin toppatakin alle (kiitos jälleen Lauran, pian se sen saakin :)), mutta näillä nyt mentiin..

Fionan tossut toimi ihan uskomatton hyvin! Kerran lähti yksi tossu jalasta ja that's it! Eikä Zeldallakaan pudonnut kuin kaksi kertaa etujaloista tossut. Selvittiin siis vallan mainiosti reissusta :) Kierrettiin vajaan tunnin lenkki, eikä kummastakaan koirasta huomannut, että olisivat olleet kylmissään. Minulla puolestani virtasi hiki selässä, vaikka kykin paikallani ja virittelin koirille tossuja sormet paljaana. Ei nää pakkasetkaan mitään mahdottomia ole, kun vaan jaksaa ja osaa varustautua..!

Pikkukoiran riemu on rajaton!
Zeldan pupupomppulaukkaa vaatteet päällä..
Kyllä näissä tamineissa kelpaa juosta :)
Fiona taas vaihteeksi(??) jossain omilla teillään..
...ja Zelda katsoo perään, mihin se nyt taas lähti!?
Asenne ratkaisee.
200mm zoomilla, juuri ja juuri vielä on koira kiikarissa..
Hieman lähemmäs zoomailtuna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti