lauantai 4. helmikuuta 2012

Tyynyä tyynyn perään

Tänään on ollut oikea tyynypäivä! Kerrankin mie tartuin tuumasta toimeen, ja kävin ostamassa tasapainotyynyn. Ja voin kyllä heti sanoa, että oli aivan loistava ostos! Zeldan kanssa tämä tulee varmasti tarpeeseen, nyt sen oikeasti näki jopa omin silmin käytännössä, kuinka onnetonta sen takapään käyttö on. Zelda ei kyllä handlaa yhtään kinttujaan, ja tyynylläkin se selvästi oli toispuoleinen.. Toivottavasti tämä asia korjaantuu harjoittelun myötä!

Fiona sen sijaan taisi saada uuden maisterin arvonimen. Uimamaisteriksi se nimettiin jo alta 8-viikkoisena, mutta nyt selvisi myös jumppamaisterin piilevät kyvyt. Fionalle koko tyyny on piece of cake! Pikkukoira tietty taas tarjosi pelkkää takajalkojen tyynylle nostoa, ja siitä sitten pyöriteltiin ympyrää molempiin suuntiin etujalat maassa ja takaset ylhäällä. Toiseen suuntaan sujui muuten paremmin, joten täytyy tätäkin treenata ahkerammin myös toisella puolella. Toki tehtiin myös etutassut tyynyllä ja takaset maassa samaa hommaa, sekä kokonaan tyynyllä seisomista. Alkuun jouduin pitämään tyynystä kiinni, koska sehän tärrrriiiisseeee ja väpättää joka suuntaan :D Pian Fiona kuitenkin alkoi hommaa hanskata, ja pysyi vallan mainiosti tyynyllä omatoimisesti. Tätä lisää, pikkukoirallakin oli niin kivaa!


Kyllä täällä pysyy kun vähän reenaa :)

Ai pysyy vai???

Toiset tyynyt kaivettiin pitkästä aikaa kaapista esille. Fiona ei olekaan vielä lämpöhoitoa kauratyynyillä saanut, mutta Zelda on useastikin. Aikana jolloin vielä treenattiin agilityä, lämmitin Zeldan kauratyynyillä ja hieroin jokaisten treenien jälkeen. Nyt on tämäkin tapa jäänyt, hyi minua, täytyy ottaa taas ahkerammin käyttöön. Sillä Zeldahan nauttii. Voi että se rakastaa noita tyynyjä :) Fionakin taisi tykästyä, sen verran tyytyväisenä makoili tyynyt niskassa.. Tyyny on muutenkin kätevä tapa lämmittää lihakset ennen hierontaa ja venyttelyä!

Zelda naatiskelee lämpöhoidosta..
Fionakin osas ottaa rentoutuksen kannalta.
Ja pitihän sitä itsekin testata - ei oo helppoo ei :D
(ainakaan katsella alaspäin..)

3 kommenttia:

 1. Älä tee alkuun liian pitkiä treenejä koirille (eikä itsellekkään) kun vaatii aika paljon uusilta lihaksilta, ettei mene lihakset kipeiksi ja tyynystä tule kivun kautta inhottava juttu. Ehkä Zelda on tässä se jolle noin voisi käydä. Fionalla taitaa olla kropanhallinta eri tasolla.

  Hyvä että tossut on pysyneet testilenkillä jalassa. Zeldan villapaidasta on 1/3 neulottu.

  VastaaPoista
 2. Oho, ootpa sie taas ollu ahkera! :D

  Ja juu, ei kyllä tehdä pitkiä treenejä.. Zelda teki max kymmenen toistoa tyynylle kiipeämistä, ja pysyy siellä muutaman sekuntin. Sillä on kyllä homma vielä ihan hakusessa. Fiona puolestaan voisi seisoskella takajalat tyynyllä vaikka koko päivän, mutta se nyt onkin aina nostamassa kinttujaan mihin ne vaan ikinä saa nostettua :p

  VastaaPoista
 3. Täytyy vissiin pistää hankintalistalle tuo tasapainotyyny :)

  Ja voi miten rennoilta tytöt näyttää noiden tyynyjen alla!

  VastaaPoista