maanantai 20. kesäkuuta 2011

Fionan aksat

Käytiin viime lauantaina Sirin ja Laran kanssa Toijalassa kentällä. Ihme tuuria taas, kun monta tuntia oli paistanut aurinko, ja sitten kun ajettiin kentälle, niin eiköhän alkanut sataa. Eikä kummallakaan minkäännäköisiä sadevermeitä mukana. Voin siis sanoa, että oli hiukka märkä olotila treenien jälkeen, sukista sai vääntää vettä ja hiukset roikkuivat naamalla :D Mutta hyvä treeni oli!

Fiona yllätti taas. Voi vitsit tuo piski on vaan niin ihana :D Tehtiin ympyrällä kuutta estettä järjestyksessä rengas, hyppy, muuri, hyppy, hyppy, pituus (ja toiseen suuntaan). Fiona etenee tosi hyvin ja hakee esteitä, ja ennen kaikkea - korjas miun virheitä!

Eikös yleensä kokeneet agikoirat paikkaile ohjaajien mokia. Monesti vielä ykkösluokassakin koirat painelee huoletta ohi, jos ohjaus on vähän sinne päin, tai vaikka olis ihan hyvää ohjaustakin (varsinkin Zelda teki paljon mieluummin omia ratojaan kuin miun käskyttämiä). Fiona reagoi aivan älyttömän hyvin sanaan täällä. Kuten videoiltakin on nähty. Zeldaa puolestaan sai komentaa sata kertaa ja isoon ääneen, eikä se silti halunnut tulla lähelle radalla. Ihan turhaan tuossa ympyrällä huusin Fionalle täällä kahden esteen välillä, sillä sehän tuli. Vasta juuri sadasosa ennen muuria tajusin, että perskules, nyt mennään ohi, ja itse taisin olla jo muurin kohdalla, kun vielä kiljaisin hyppy ja heilautin kättä muurille - ja sehän suoritti sen! Tuntui ja näytti niin uskomattomalta, tosi vinosti ja vauhdista ja vielä muurin korjasi itse. Uskomaton pikkupiski :) Saman teki pituudella pari kertaa, tosin silloin meinasi mennä ulkokautta ohi, mie kun ohjaan helposti ihan liian pitkällä kädellä.

Lyhyet videot, ratapätkä molempiin suuntiin. Kiitos kuvauksesta Sirille (kuten myös rally-tokon videoinnista). En pysty editoimaan näitä kuvauksia, joten originaalit tulee kaikista..

Lisäksi tehtiin hyppysarja "suoralla vinolla linjalla". Toiselta puolen ohjatessa siis vedin koiraa hypyille ja toiselta työnsin. Työntöpuolelta meni ensin yhdestä ohi, mutta eipä olla sellaistakaan aiemmin treenattu. Tehtiin myös yhdellä hypyllä takaakiertoja, jaakotuksia ja sylikääntöjä. Sylkkärit ei vaan suju vieläkään, vaikka namikipollakin palkattiin käännöksestä, silti se meinaa aina pyörähtää. Ehkä vielä joskus. Jaakotus puolestaan meni aivan huippuhienosti heti ekasta yrittämästä saakka, hih :D

Ennen treeejä, kun aurinko vielä paistoi, napattiin ekaa kertaa "edustuskuva" miusta ja molemmista koirista. Ei ole tosiaan vielä koskaan ihan tarkoituksella (ja hyvin harvoin vahingossakaan) tullut otettua sellaisia kuvia, missä olisin molempien koirien kera, joten jo oli korkea aikakin sellainen saada :) Kiitos äiteelle kuvan otosta.

Kesätytöt

1 kommentti:

  1. Aivan ihana kuva tossa lopussa, todelliset "kesätytöt"

    VastaaPoista