keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Lumileikkejä

Onpa meillä taas ollut tylsää, kun ei blogiinkaan ole mitään päivitettävää. Ollaan lenkkeilty, syöty, nukuttu ja treenattu. Plus välillä käyty tallilla (siis myös koirien kera ;))

Fionan kanssa käytiin kentällä treenaamassa - tai siis yritettiin käydä, mutta eipä siitä juuri mitään tullut. Pikkukoiralla vaan keittää! Se käy taas niin älyttömän kierroksilla, etten ymmärrä mitä tekisin..Sama jos lenkillä otetaan vaikka vain yksi puunkierto, niin pakka leviää ihan täysin. Fiona vaan huutaa, huutaa, hyppii, puree, ja koko koira skitsoaa sillä sekunilla, kun jotain yrittää tehdä. Vaikka mie kuinka itse rauhoitun, nollaan tilanteen ja olen niin vähäeleinen ja selkeä kuin mahdollista, niin ei. Ei vaan pysty. Kotona ollaan saatu taas tosi kivoja treenejä aikaiseksi. (käyn kohta oikeasti ostamassa paidan kyllä se kotona osaa!)

Mutta onpa kivaa, kun tuli vielä lunta! :D Tai ei se siinä vaiheessa ollut, kun ajelin ees taas Tampereelle maanantaina Suomen ehkä yhdessä pahimmassa kolarisumassa hirmuisessa lumimyrskyssä. Eipä ole ennen tullutkaan seisoskeltua motarilla, eikä kyllä käytettyä paria tuntia muutaman kilometrin matkaan.. Pääasia lienee, että pääsin sekä Tampereella perille että vielä kotiokin. Onneksi ei ollut tiukkaa aikataulua ;)

Pitihän tuosta uudesta paksusta hangesta päästä nauttimaan, joten raahasin pitkästä aikaa kamerankin lenkkeilemään:

Pikkukoira kamppailee kinoksia vastaan.
Tulos Fionalle kuus - nolla! (tai sitten ei, mutta jätetään
ne lumessauimiskuvat julkaisematta ;))
Hei jee, nyt mä hyökkään!
Apua, Zelda suuttu oO
Jostain kumman syystä Zeldalta käy hankihyppely
huomattavasti ketterämmin.. Mutta jostain kumman
syystä se on siltä myös kiellettyä :(
Fionan kantamukset takajaloissa...
...ja etujaloissa. Ja taaskaan Zeldalle ei tarttunut mitään.


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tuo Zeldan suuttumiskuva on ihan kuin meiltä! :D Tara-rouva on muuten pitkäpiimäinen, mutta kun Nelda tarpeeksi ärsyttää, niin kyllä rouvaskoira sitten pistää vastaan.

    VastaaPoista
  2. Heh :D Joo on kyllä tosi harvinaista meilläkin, että Zelda sanoisi mitään vastaan. Silloinkaan 99% kerroista Fiona tipat välittää. Ensimmäistä kertaa sain tämän ihmeen kameralle ;)

    VastaaPoista