lauantai 6. marraskuuta 2010

Pyhäinpäivänä lunta ja shelttikamuja

Ihanaa, lunta!! Heti aamulla maa peittyi valkoiseksi, ja mie laitoin joululaulut soimaan. Plussan puolellahan siellä lämpötila vielä on, mutta mieluummin silti lunta kuin vettä. Vielä kun vähän kylmenee, niin ehkä saadaan ihan kunnolla valkoinen maa?

Käytiin pitkällä aamulenkillä yhdessä Teklan, Viiun ja Neton kanssa. Fionan ehdoton ykköskamu on kyllä Viiu! Niillä on superhauskaa keskenään :D Teklakin sanoi, että kaikki muut shelttipennut ovat pelänneet Viiua. Mutta ei Fiona, sehän rakastaa Viiua yli kaiken! Viiu on ainoa kaveri, joka suostuu paini-puruleikkeihin (sisällä) ja ulkona se taas juoksuttaa pentua loputtomiin. Fiona pinkoo perässä minkä pikkukintuilla ryteikössä pääsee, mutta kun ei saa Viiua kiinni, niin pitää haukkua komentaa koko ajan juostessaan. Ihania hassuja shelttejä.



Näiden juoksukuvia ei ainakaan tarvii lavastaa. Molemmat painattaa tuhatta ja sataa pitkin metsiä. Miten niillä voi pysyä jalat ehjinä?! Kuvaaja ei vaan meinaa ihan pysyä mukana. Tai ennemminkin niin, ettei koiria useimmiten näy kaikkien puiden ja mättäiden takaa..



Ihana harmaa maisema :)



Zelda onnistui jättäytymään kuvasta pois... Kuten kaikista muistakin kuvista. Sitä ei pahemmin jaksa kakaroiden riehumiset kiinnostaa.



Välillä Viiu jyrää, ja sitten pyöritään, ja sitten taas juostaaaaan!



Tänne kivelle ei sentäs Fiona perässä pinkonut, onneksi. Vaikka kovasti se on alkanut kivien päälle metsässä hyppelemään, ja emäntää hirvittää... :D



Kyllä kotona sitten väsyttää :) Miten nukkuvat koirat voikin olla aina niin ihania, jotenkin rauhoittava näky..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti