perjantai 20. toukokuuta 2011

Synttäritohinoita

Miun ihana pieni sylivauvani, sekunnissa nollasta sataan kiihtyvä duracell-sähikäinen, täyttää tänään kokonaisen yhden vuoden!!

Onnea Fiona 1v! ♥

Viralliset 1v-poseerauskuvat napsin toivottavasti huomenna, jos Laura kerkiää neidin korvatupsut trimmailemaan. Mutta nyt on pakko laittaa vähän erilainen synttärikuva. Tässä kuvassa kiteytyy koko Fionan syvin olemus. Ja todellakin, yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Olkaa hyvä: Cloudgarden's Fantastic Fairy:
Paljon on ehtinyt tapahtua vuoden aikana. Täysin käsittämätöntä, miten tämä aika juoksee. Toisaalta tuntuu, kuin Fiona olisi ollut meillä aina. Toisaalta taas muistan niin hyvin sen, kun vasta käytiin pentuja kasvattajan luona katsomassa. Kauan sitä mietittiin ja jahkattiin, kunnes lopulta päätin, että kyllä se on nyt tai ei koskaan! Ja hetkeäkään en ole katunut, Fiona on kaikkea sitä, mitä ikinä koiralta uskalsin toivoa ja vielä paljon enemmän :) Suuri kiitos myös kasvattajalle tästä ihanasta pikkukeijusta :)

Tältä Fiona näytti meidän ensitapaamisellamme, 24.5.2010Hetkeäkään en kyllä suostu uskomaan, että tämä riiviö-iita olisi aikuinen. Hih. Vaikka melkein se jo pääsikin "aikuisten touhuihin", kun käytiin Teklan ja koirien kanssa lenkkeilemässä. Fionalla taitaa olla suunnilleen tärppipäivät meneillään, ja Netto sitä vähän yritti astua. Tämä on jo äärimmäisen harvinaislaatuista, että Netto mukamas ymmärtäisi jotain naisten perään. Uskomatonta. Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi saa elää. Jos seitsemän vuotta olisi Netolle hyvä ikä alkaa miehistyä, katsotaan kauan Fionalla menee aikuisiän saavuttamiseen. Henkisesti ainakin vielä hyyyyvin kauan :D

Käytiin tosiaan kiertämässä Köhniönjärvi ja lopuksi koiruudet pääsivät vielä uimatouhuihin. Zelda, Fiona ja Viiu noutivat ahkeraan keppejä järvestä. Fiona tosin oli ainoa, joka käväisi uimassa saakka. Siitä se lähtee, ja kun itse tarkenee mennä järveen, niin Fionasta varmasti saa seuraa. Vennikin olisi kovasti halunnut koirien kanssa pulikoimaan..

Fiona ja Viiu on edelleen ylivoimaisesti paras leikkikaksikko. Niillä on kyllä synkannut ensitapaamisesta lähtien täysillä yhteen.Kaikki vahingossa samassa kuvassa :)Ja vielä uudelleen, mutta ihan tarkoituksella.Venni halus lenkkeillä ite, kun kaikki muutkin saa!Kepinnoudon kuviot hanskassa! ;)Uimamaisteri jatkaa uraansa.Pieni koira suuri keppi. Sitä se ikä teettää, ei kelpaa enää lasten lelut..Zelda sai hepulit ja villitsi koko porukan mahdottomaan juoksukisaan pitkin maita ja mantuja.Ja kuten mie oon aina todennu, varsin extremeltä koirien meno toisinaan näyttää. Pää edellä pöpelikköön ja sitä rataa..
Kaikki kuvat löytyvät jälleen täältä.

Meille kävikin tosi kivasti, kun piti vielä lenkin päätteeksi noutaa Teklan mies töistä. Työpaikan pihassa auto päätti olla hiljaa, eikä tehnyt elettäkään startatakseen. Kiva. Soitteluiden ja tuskasteluiden jälkeen päätettiin ryhtyä Teklan kanssa avuttomiksi naisiksi hädässä. Venni kainalossa marssittiin tehdasrakennuksessa töissä olevien miesten luo kysymään, osaisivatko tulla auttamaan auton kanssa. Kyllähän sieltä apu löytyi, ja pian moottori hurahti käyntiin. Mie en ole koskaan joutunut auton kanssa tuskailemaan millään tavalla, niin johan nousi taas paniikkikuva mieleen, että olispa kiva olla yksin jossain hornan tuutissa, kun auto lahoaisi alta. Toivottavasti ei tule näin koskaan käymään ;)

Huomenna Lauran pitäisi tulla trimmailemaan pari paria karvakorvia. Toivottavasti olisi myös hyvä keli, niin voidaan napsia Fionasta kunnolliset 1-vuotiaan poseerauskuvat. Yksin se on vähän haasteellista, ainakin noiden rakennekuvien osalta...

Suuren suuret onnentoivotukset myös Fionan siskolle Sirolle, sekä veljille Raikulle ja Lucalle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti