sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Joululauluja

Täytyy alkaa jo aloissa valmistautua joulun tuloon ;) No ei sentäs, mutta suunnittelin vähän tekeväni Zeldan kanssa koiratanssiohjelman jouluteemalla. Meillä on seuran 60v juhlat marraskuun lopussa, ja sinne olisi kiva tehdä pienoinen ohjelmanumero. Ongelmaksi muodostuu vaan se, että samana päivänä samaan aikaan miun tarvis olla toisissakin pikkujouluissa... (Ai niin, tulin sitten nimetyksi toisenkin johtokunnan jäseneksi, Toijalan Seudun Koirakerhon siis. Ja Janista tulee meidän uusi puheenjohtaja ens vuodesta alkaen, jei. Kyllä vaan agilityharrastajat valtaa sijaa tässä melko pk-painotteisessa porukassa, heh :))

Takaisin aiheeseen, eli joululauluihin. Olen kovasti lataillut ja kuunnellut eri joulumusaa. Nyt en vaan osaa päättää, ottaisiko jonkun hitaan fiilistelybiisin vaiko iloisen joulurallatuksen. Toisaalta joku rallati rallati - kulkset olisi kiva ja vauhdikas tanssibiisi, varmasti Zeldan kanssa suht helppo toteuttaakin. Se vaan arveluttaa, jos lava on vähän liukas (en nyt yhtään muista, millainen pinta tuolla esiintymislavalla on, vaikka olen monesti käynyt), ei kovin vauhdikkaita liikkeitä kannata ottaa. Ja kun Zeldan kanssa ei enää tehdä mitään hyppyjä, on vauhdikkaaseen musiikkiin vaikea keksiä tarpeeksi näyttäviä liikkeitä..

Monet seikat puoltaisivat siis hitaamman biisin valintaa. En vaan osaa yhtään kuvitella koiratanssia näihin perinteisiin Sylvian joululauluihin ja Varpusiin jouluaamuna. Eiei. Tästä tulikin siis paljon vaikeampaa kuin odotin!

Muutamia kipaleita olen nyt ihan tosissaan jo ajatellut. Kertokaapa mielipiteitä näistä, haluaisitteko nähdä koiratanssia seuraavan musiikin tahdissa:
Antti Tuisku - Lämmin lumi peittää maan
Suvi Teräsniska - Lapsuusjoulut
DJ Bobo - It's time for christmas
Kilisee kilisee kulkunen

Mieluusti otan vastaan myös uusia ehdotuksia! Vallan pian tässä pitäisi jo ohjelma kasata, jos jotain meinaa esittää.. :)

2 kommenttia:

  1. DJ Bobo olisi aika legendaarinen. ;) Kannatan silti Suvi Teräsniskaa. Siinä on minusta kiva rytmi ja mulle ainakin heti tuli mieleen joitakin liikkeitä, jotka siihen sopisi. Antti Tuiskun kappaleen rytmi tuntuu aika vaikealta saada sopimaan sheltille, onkohan se liian hidas. Kilisee kilisee kulkunen on rytmiltään hyvä, mutta ehkä kaikille liiankin tuttu kappale ja siten vähän tylsä. Suvi Teräsniskalle siis yksi ääni! :) Mikä susta itsestä tuntuu kivoimmalta?

    VastaaPoista
  2. Oho, unohdin ihan vastata. En tosiaan tiedä, mikä tuntuu kivoimmalta.. Mutta kiitos ajatuksista ^^ Täytynee improta koiran kanssa kaikki läpi, eiköhän sillä selviä, mikä istuu parhaiten sekä omaan että koiran liikkeeseen (jos mikään.. :D)

    VastaaPoista