lauantai 5. marraskuuta 2011

Improilua

Voihan joulu. Improilin nuo kaikki mahdolliset joulubiisit läpi, enkä tullut hullua hurskaammaksi.. Ei niistä mikään vieläkään iskenyt. Zelda liikkuu kuitenkin sen verran shelttimäisen nopeasti, että se ei vaan sovi noihin hitaisiin musiikeihin. Mie taas tykkäisin liikkua hitaasti. Silloin on olemassa edes pieni mahdollisuus siihen, että suunnilleen osun musiikkiin.. Äh.

Kuvasin videolle kaikki improilut, mutta kun ne on järkkärillä kuvattu, en pysty editoimaan videoita. Originaalit taas lataa pikkusen kauan nettiin, joten en jaksa alkaa kaikkia siirtää. Suvi Teräsniska tulkoon näytille. Fionakin treenaili omia juttujaan (pelkällä lelupalkalla) ja hienosti meni. Nämäkin on kaikki videolla, mutta sama syy kuin edellisessä, laitan esille vain tassun annot.



Huomenna meillä onkin rally-kisat. Olin jo ehtinyt unohtaa koko asian, hih :D Ei siis pahemmin ole treenattu. Mutta mitä sitä suotta, lahjattomat reenaa! Onnistuin muuten säheltämään kunnolla tuon rally-tokon SM:n kanssa. Laskeskelin kyllä, että keretään nousta avoimeen ennen sm-kisoja, jos ja kun huomenna saadaan nousutulos. (sm-kisoissa siis finaaliradalle pääsevät avo-, voi- ja mal-luokkien 5 parasta) Myöhemmin vasta tajusinkin, että sm-kisoissa on eri tuomari alokkaassa kuin muissa luokissa. Ja koska kisassa on tuomarikohtainen rajoitus koiramäärässä, ei alokkaasta avoimeen siirtyminen onnistukaan noin vain. (muista luokista seuraavaan kyllä) Näin ollen mennään varasijalle Ö, ja jos ei saada kisapaikkaa avoimessa, taidan jättää koko karkelot väliin. Harmi sinänsä. Toki ei meillä ole mitään valmiuksia lähteä mestaruudesta kisaamaan - kolmen alokkaan kisan jälkeen, mutta olisi ollut hurjan hauska kokeilla! (ja etenkin nähdä mestariluokan koirien suorituksia) Eletään vielä toivossa.. :)

Fionan lyhytvideo:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti