maanantai 16. tammikuuta 2012

Vuoden tokosheltti 2011


Hämeen shelttien vuoden shelttikisan tulokset tulivat, ja niinhän siinä kävi, että Zelda vei voiton kotio! Ekaa kertaa saatiin kolme tulosta vuoden aikana kasaan, ja näiden pisteet riittivät voittoon :) On siis jälleen hyvä syy osallistua Hämeen Shelttien kokoukseen helmikuussa.

Onnea myös Marialle shelttipoikien hienoista agi- ja tokotuloksista, sekä erityisesti Janille ja Päiville Jedi-miehen kakkossijasta näyttelykisassa! Vielä odotellaan pääyhdistyksen vuoden sheltti -kisan tuloksia, mutta siellä meillä ei ole mitään saumaa, kun tuloksia on vaan kolme ja neljä lasketaan.. Ja onhan noita upeita tuloksia evl:ssä ja voi:ssa tahkonneita shelttejä olemassa. Mutta olipa kiva sinnekin ekan kerran lähettää ylipäätään tuloksia. Kyllä se aina hyvältä näyttää, mitä enempi on tokokoiria mukana :)

Ja toinen asia - vihdoinkin meillä juostaan! Toistaiseksi tosin vain Fiona, mutta jo oli aikakin, neidillä on ikää nyt lähes 20 kuukautta, ja nyt vasta teki toiset juoksut. Zeldalla oli edelliset juoksut toukokuussa. Eipä ainakaan tarvi valittaa, että vähän väliä olisi juoksut pilaamassa elämää ;) Tosi sopivasti vaan nämäkin nyt tuli, kun vihdoin oltaisiin taas päästy agilityä treenaamaan, niin eipä sitten päästäkään.. Mutta mihinpä tässä olisi kiire? :)

1 kommentti: