tiistai 15. toukokuuta 2012

ERInomainen Zelda

Pahoittelut tästä hiljaiselosta. Eipä tässä muuta voi syyttää kuin töitä. Töitä, töitä ja töitä, muuta miun elämääni ei enää mahdukaan..! Ylitöitä on taas tälläkin viikolla tullut painettua, eikä loppua näy. Tänään sentään terästäydyin, ja käytiin koirien kanssa kentällä kääntymässä (vaikka olinkin töissä aamukuudesta ilta viiteen)

Viime lauantaina käytiin Zeldan kanssa Tampereen KV-näyttelyssä pyörähtämässä. Motivaatio lähteä näyttelyihin oli pyörä nolla, mutta jotenkin sain itseni sinne raahattua, kun sain onneksi auton lainaan. Julkisilla olisi voinut jäädä keikka tekemättä. Zelda meinasi räjähtää liitoksistaan, kun otin sen autosta ulos Pirkkahallin pihassa. Toinen oli niiiiin onnesta soikeana! Kolme viikkoa se on vaan kykkinyt kotona, eikä oikeastaan edes lenkeillä käynyt (kun on ontunut). Nyt sitten lähdettiin ihan kahdestaan ilman Fionaa reissuun ja vielä autolla - voi jehna mitä nannaa!

Sen sijaan pettymys oli suurensuuri, kun koira tajusi, että ollaan tultu näyttelyihin, hih! En ottanut edes ihmeemmin tavaraa mukaan, pieni käsilaukku toisessa ja koira toisessa kädessä, näillä mennään. Zelda sai siis hengailla hihnan päässä hallissa koko ajan. On tuo koira vaan niin ihanan helppo, että mie nautin taas täysillä olla sen kanssa liikenteessä. Itse kun menin istuskelemaan kehän laidalle ja käskin koiran pötkötellä, niin siihen se heitti pitkälleen maahan ja laski vielä pään etutassujen jatkoksi. Välillä Zelda pääsi jopa syliin rapsuteltavaksi ja pusuteltavaksi. Ei tää keikka niin huono juttu tainnut ollakaan, kun sai monta tuntia jakamatonta huomiota ja hellyyttä :)

Kehäkiertelyt meni vauhdilla läpi, mutta zeldamaiseen tyyliin hyvin kauniisti ja huolella pirteänä esiintyen. Meitä vastassa oli Nadjan Kirppu-muori, joka vei voiton tässä skabassa. Molemmat koirat saivat erit, mutta SA:ta ei Zeldalle enää tippunut. Onnea Nadjalle, on Kirppu vaan ihana vanhus!

ZELDA: Tampere KV 12.5.2012, tuomari: John Walsh Jr., Irlanti
VET-ERI VEK-2 

"Nice mature bitch in great condition for her 8 years. Handled very well. Little snippy in head. Prefer more length of neck. Enough angulation in front and rear. Moved well around the ring."

Mie tykkään aina eniten kommenteista, joissa kehutaan koiran luonnetta, esiintymistä tai fyysistä kuntoa. Ne kun ovat ne minulle tärkeimmät, ja ainoat, joihin itse pystyy vaikuttamaan. Tässä heti kaksi ensimmäistä lausetta ottavat näihin kantaa. Olipa siis kiva arvostelu :D Sitä vaan ihmettelen, miten kolme viikkoa ontunut umpijuminen koira liikkui hyvin... Hmm.. Muutoinkin kun Zeldalla on surkeat liikkeet, joista joka toinen tuomari valittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti