keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Pakkaslenkki ja kontakteja

Aamulla vallitsi niin iiiiihana aurinkoinen pakkaskeli, etten taas voinut itselleni mitään, oli vaan pakko suunnata metsään! Zelda-parka oli tosin jälleen sen näköinen, että olisi mieluummin jäänyt kotio. Hyvin Z kuitenkin taapersi metsässä mukana, tossuista 2/4 pysyivät jalassa koko lenkin ;)

Onnistuttiin vielä eksymäänkin matkalla, mutta onneksi polkuja seuraamalla päätyy aina johonkin. Ja onneksi päädyttiin vielä sellaiseen paikkaan, että osasin sieltä kotio. Ja kerkesin luennolle! Muutamia kuvatuksia lenkin varrelta:


Ja loppuun vielä uusi videopätkä Fionan kontaktitreenistä. Tässä siis mennään tällä hetkellä. Mietin vielä tuota koiran katsetta. Onko sillä loppuviimeeksi väliä, katsooko se eteenpäin vai sinne, missä minä tulen? Kun käskyllä saa kuitenkin vapautuksen, sitten kun ollaan niin pitkällä.. Jotenkin en haluaisi sotkea namikippoa mukaan tähän kuvioon.Tässä puomille nostamisessa tulikin vastaan sama "ongelma", kuin Fionan kanssa vähän muutenkin on, etenkin agikentällä. Se ei halua joutua syliin! Saan napata koiran sillä sekunilla kiinni, kun se nappaa namin, koska muuten pikku-Fifi ehtii jo kipittää karkuun, ja suuntaa tietty puomille tarjoamaan onoffia ;)

Ja en ihan ymmärrä noita youtuben musiikki-editointeja. Olisi kiva nähdä se lista, mitä kaikkea poistavat.. Joo, eihän näitä ääniä saisi videoissa käyttää. Mutta on se kumma, kun toiset saavat olla ja toiset eivät.

2 kommenttia:

  1. Joo, hyvältä näyttää! :) Onko sulla siellä nami maassa kuvan ulkopuolella vai minne Fiona siitä aina lähtee? Vai heitätkö namin? Vai miten palkkaat?

    Ei kait sillä katseella oo muuta väliä, kun et mahdollisimman vähän ohjaajasta riippuvainen koira kontakteilla. Ei siis välii missä se menee, koira puottelee aina vaan katse suoraan eteen päin.

    VastaaPoista
  2. Anna, ei ole namia maassa. Trenaan mieluummin niin päin, että ensin liike ja sitten palkka, en näkyvällä palkalla houkuttelemalla. Ensin tulee siis naksu ja sitten heitän namin, sitä Fiona aina kipittää hakemaan.

    Hitsit kun on noin lyhyt tuo "puomi", ei paljon pysty itsenäisyyttä treenaamaan.. Toki teen molemmilta puolilta, ja välillä liikun koiran mukana ja välillä jään seisomaan paikoilleen. Silti väkisin on koko ajan koiran vierellä, kun sen ensin puomille nostaa :p Mutta ehkä tässä vaiheessa ei vielä kauempaa tarviikaan.

    VastaaPoista