maanantai 10. tammikuuta 2011

Vesileikkejä

Kokeiltiin tänäpä koirien kanssa uutta kivaa harrastusta - uimista. Tai tietty kesällä usein polskutellaan, mutta nyt käytiin koirien "uimahallissa" KoiraSportissa. Tekla oli menossa Viiun lahjakorttia käyttämään, ja onnistuin saamaan toisen ajan perään, niin lähdettiin sitten neljän shelttisen ja yhden vauvan voimin uimaan. Tosin koirat olivat ainoita, jotka pääsivät altaaseen saakka..

Alkaa tuntua jo varsin tutulta, että mitä tahansa ja kenen tahansa kanssa tehdään, Zelda on aina se porukan ammattilainen. Vanha ja viisas Zelda :) Ja niinhän se taas todisti olevansa joukon uimamaisteri. Zeta laitettiin ekana altaaseen ja se polskutteli kuten vanha tekijä. Pari kertaa ohjaaja kantoi koiran veteen, mutta pian se jo lähti miun luokseni uimaan, kun altaan reunalta huutelin. Vaikka en edes palkannut vedessä! Selvästi on tuottaneet tulosta jokakesäiset uimareenit. Ei Zelda kovinkaan hommasta tykkää, mutta namin perässä mitä tahansa. Kiva kyllä, että se kuitenkin suht mielellään ui. Piira suositteli liivien kanssa uintia Zeldalle treeniksi, ja varsinkin nyt talvella hauska käydä, kun lenkit jää kuitenkin vähäisemmiksi.

Fiona todisti jo viime kesänä uimataitonsa useampaan otteeseen. Tähän malliin:Nyt tietty aloiteltiin myös sillä, että ohjaaja kantoi pikkukoiran pari kertaa altaaseen. Fiona on uinut heti pikkuvauvasta saakka tosi rauhallisesti ja hyvällä tekniikalla (kuten Zeldakin). Fiona vaan painattaa menemään paljon lujempaa kuin Zelda. Parin veteen noston jälkeen menin jo huutelemaan Fionaa altaan toiselle reunalle. Vauva oli niin hauskan näköinen rampin reunalla, kun häntä heilui ja samalla alkoi etutassulla kauhoa veden pintaa, "kun tekis mieli mennä mut mut..". Ja toisella kerralla Fiona jo ihan itse mennä loiskaisi rampilta veteen ja lähti miun luokseni uimaan. Olen kyllä aikas varma, että jos Fionan kanssa useammin uimassa käydään, ei kestä kauaakaan, kun se alkaa loikkia altaaseen omatoimisesti... ;)

Vielä videot molemmista saukoista. Zeldan videossa taustalla kuuluu Fionan ah-niin-kaunis ääninäyte :D2 kommenttia:

  1. Teillä oli paljon rauhallisempaa uimahallissa kuin meillä ;-)

    Hienosti molemmat tytöt ui ja hyvää kuntoilua Zeldalle.

    VastaaPoista
  2. Netto ja Viiu on niin hyvätapasia, et ne odottelee ihan hiiren hiljaa... oO Ja pidettiin muut häkissä kun yks ui. Fiona oli ainoo, joka siä laitto ranttaliks :p

    Tosiaan Zeldalle ihan pro touhua, toivottavasti tulis useemminkin nyt käytyä.

    VastaaPoista