torstai 10. maaliskuuta 2011

Treenivideo pitkästä aikaa

Eipä olla aikoihin tehty kontakteja Fionan kanssa. Piti siis pitkästä aikaa kokeilla, miten homma toimii. Ja hyvinhän se pikkupiski muisti jutun juonen. Naksauttelen edelleen oikeasta paikasta, ja alan vaihtaa omaa sijoittumistani. Sen kestää jo hyvin, että itse olen paikoillani ja osaa kipittää onoffiin. Se ei kuitenkaan onnistu, että mie etenisin ohi puomista. Ja ei tietenkään, kun en ole kestoa vaatinut. Vähitellen aletaan siis lisäämään sitäkin.

Onko koiralle kuitenkaan oikein, että pidennän naksun tuloa, vai pitäisikö tässä kohtaa jo unohtaa naksu ja käyttää pelkkää vapautussanaa? Tietty sekin täytyy ensin opettaa siirtymävaiheen kautta. Sitten kuitenkin, kun joskus siirretään liike oikealle puomille, siihen tarvittaisiin taas naksu. Taas kirjoittelen tänne ongelmakohtia, jotka toivottavasti saan mielessäni ratkottua ;) Mutta ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan!

Videolla on myös pikkupätkä seuraamista. Siinä tuli ongelmaksi liian suuri etäisyys sivusuunnassa. Nyt kun liike on vielä niin alkumetreille, saadaan toivottavasti tämä pikaiseen korjattua. Ja paremmalta jo näyttääkin :)

Jos jaksan vielä Zeldan treenipätkän editoida, niin heitän sen seuraavaan postaukseen. Perusseuruun pyörittelyä ja kaukokäskyjä vaan, tarvis ehkä kuvata vähän monipuolisempi video :D Mutta ei tässä matolla oikein muuta mahdu, oi tule jo kesä ja sula kenttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti