perjantai 7. lokakuuta 2011

Tilaus tuli

Miten ihana yllätys postipaketti voikaan olla! Mie harvoin tilaan netistä mitään, mutta sen kerran kun niin teen, yleensä odotan maanisesti paketin saapumista. Nyt unohdin koko jutun, ja kylläpä innostuin, kun postipoika tuli oven taa koputtelemaan :D

Tilasin aiemmin Zooplussalta koirille pyörän vetovaunun, ja totesin palvelun kaikin puolin hyväksi. Tällä kertaa tilaukseen lähti koiran ruokaa. Olen jo pidemmän aikaa harmitellut surkeiden nappuloiden syöttämistä (sillä meillä onkin pääpaino ollut neussa tai yrjölän puurossa), mutta vihdoin sain sillekin asialle tehtyä jotain.

Suosittelen lämpimästi kaikkia tutustumaan sivustoon Dog Food Analysis. Sieltä löytyy lähestulkoon kaikki koiranruokamerkit, mitä vaan on olemassa. Sivustolla on tarkat analyysit sisältöineen kaikista ruuista, lisäksi ne on arvosteltu tähdin 1-6. Olen käynyt läpi niitä ruokia, mitä itse olen vuosien varrella syöttänyt (esim. Nutro Choise, Eukanuba), ja lähestulkoon kaikki taisivat olla kahden tähden ruokia. Nyt sitten tehtiin kunnon parannus, ja tilattiin kuuden tähden sapuskaa! Fionalle Orijen Adultia ja Zeldalle Orijen Senioria. Tässä vielä lista kaikista ruuista. Kummasti määrä vähenee laadun parantuessa, ja yhden tähden ruokia on kaikkein eniten. Valitettavasti. Raportoidaan myöhemmin kokemuksia uuden ruuan parista :)

Ja kun kerta tilaamaan lähdetään, pitää joka tilaukseen tunkea mukaan jotain kivaa! Se tulee tässä:

Ihana valkoinen kahden sheltin mentävä pörröpeti ♥

Samaan syssyyn muistaessani voisikin esitellä joskus kesällä taide Milousta tilaamani tuotteet omien tyttöjen kuvilla. On nää vaan ihania :)

Kello.

Ja rahapussi. Tytöt tarjoo :D

Lisäys: Yksi ehdottomia hauskuuksia tilausten tekemisessä on niistä saatavat pahvilaatikot! Myö jaksettais leikkiä näitten kanssa vaikka kuinka kauan :D Ja myös treenata. Pahvilaatikoilla saa niin älyttömästi aikaan! Yleensä homma alkaa siitä, että mie menen laatikkoon, jolloin koirat juoksevat hulluina ympärillä, kurkkivat sisään, ja lopulta Zelda hyppää perässä. Fiona ei itse uskalla. Välillä ollaan laatikossa ja välillä ulkona, välillä laatikko kenossa ja välillä pystyssä, kiinni tai auki, mutta riemua piisaa. Ja kaikkihan tietävät, että yksi perinteisimpiä sheippailun muotoja on naksutella koira menemään sisälle laatikkoon. Tämän miun molemmat otukset jo osaavatkin.

Vielä pari pakollista pahvilaatikkokuvaa :D

Koirat ei nyt vaikuta ollenkaan
tyytyväisiltä tähän ratkaisuun... :D

Missä Zelda luuraa???

Täällähän me ollaan molemmat!

1 kommentti:

  1. IHANA tuo kello ja hieno rahapussi, tahtoo tahtoo tahtoo myös =) Ja mielenkiinnolla menen katsomaan sitä ruokaraporttia ;)
    Kaunista syksyä tytöt !!!

    VastaaPoista