keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Tornado testissä

Kuten lupailin, Zelda sai 8v lahjaksi elämänsä ensimmäisen aktivointilelun Tässä kävi juuri kuten arvelin, Zeldalle koko lelu oli piece of cake, Fiona taas ei ihan kässännyt jutun juonta. Kuvasin molempien ensikosketukset leluun videolle:



Zeldalla kesti reilu minuutti tyhjentää lelu. Lisäksi se tiesi, koska se on tyhjä, ja lopetti siihen. Mistä se sen voi päätellä? Luulisi namien hajun kuitenkin jäävän leluun edelleen? Kuitenkin kun tuon tarkistin, ei siellä enää yhtään juustoa ollut..



Fionalla puolestaan kesti lähes 4min saada lelu tyhjäksi. Ja se ei kyllä tajunnut, koska sieltä on namit loppu. Ehkä nämä ikävuodet on kuin onkin kartuttaneet Zeldan pääkoppaan hitusen viisautta? Noh, Fionan vanhenemista odotellessa, hih :D

Toisella yrittämällä päästin koirat yhdessä lelun kimppuun. Se meni vähän käsille, koska Zeldahan vallan riehaantui ja viskoi lelua ympäri ämpäri pitkin huonetta. Fiona vaan katseli kummissaan ja pysyi sivummalla. Ei tuo siis ainakaan yhtään shelttiä kovaotteisemman koiran käsittelyyn soveltuisi, kun Zeldakin saa sitä heiteltyä miten lystää.. Tämä lelu oli siis Zeldalle helppoa kamaa, mutta Fionan aivoille mitä parhainta harjoitusta. Ja kyllähän Zetakin lahjastaan tykkää, vähän liikaakin :D

Viime viikolla koirat saivat etukäteisjoululahjan; uuden pedin. Vanha peti oli niin revitty ja kulunut, sekä kaiken huipuksi täynnä Fionan pentuaikaisia pissoja (en ymmärrä, miksi se aina ja jatkuvasti monet kerrat pissasi omaan petiinsä!?), että minuakin ällötti jo koko kapistus ja kaatopaikallehan se päätyi. Zelda rakastui silmiään myöden uuteen pehmoiseen, puhtaaseen makuupaikkaan. Kyllä varmasti ovat unet maittaneet :)

Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti