torstai 20. lokakuuta 2011

Kaikkee tohinaa

Hurjasti on taas ollut ohjelmaa, ja tuntuu, etten ole blogiin kirjoittanut aikapäiviin.. Vaikka oikeasti muutama päivä sitten viimeksi tarinoin ;) Koirilla on kyllä ollut rentoa menoa, kun mie olen juossut ympäri maita ja mantuja. On me nyt kentällä käyty muutamaan otteeseen, aina kun aikaa löytyy, mutta muutoin nuo saavat lähinnä kotona köllötellä ja seurata talon touhuja.

Videolla Fionan tämänpäiväiset treenit kentällä:Ihan pakko on hehkuttaa tännekin, kun saatiin vihdoin heppatamma kotiin!! Puolitoista vuotta sitten kaverin tallista lahosi katto, ja hevosia sijoiteltiin ylläpitoon mikä minnekin. Lotta ja Ylläri lähtivät Tikkakoskelle. Ylläri palautui kotio jo aiemmin, mutta Lotalla ylläpitäjä teetti varsan, joten saatiin tamma vasta nyt takaisin. Ja monen mutkan kautta varsa sitten matkasi emänsä mukana. Loppakorva on kyllä minulle niin tärkeä ja rakas jo yhdeksän vuoden takaa, että mahdoton sitä on edes kuvailla. Kyllä taas elämä kirkastui, kun on tamma täällä!

Tämä on koti. Paras paikka maailmassa :) 

Iiiihihii mikä komistus!

Voiko vuonisvauva olla näin söpö :)

Ihanan Loppiksen lörppähuuli
Varoitus: järkyttävä kuva siitä, miten tamma on muuttunut reissun aikana.. Vasemman puoleinen kuva on tasan kahden vuoden takaa, ja oikeanpuoleinen nykytilanne. http://jauhokuono.kuvat.fi/kuvat/Sekalaista/Lotta+ja+varsa+19.10.2011/talli22.jpg/full

Blogissa tulee varmasti jatkossakin lukemaan Lotan ja varsan kuulumisia. Minäkin yritän nyt niin paljon tallilla käydä kuin suinkin pystyn Toijalassa olemaan, täytyy saada tammalle lihaa luiden päälle hiljakseen liikutusta aloittelemalla.

1 kommentti: