maanantai 2. tammikuuta 2012

Kolmas vuosi käyntiin!

Blogin kolmas vuosi siis. Kääk. Voiko tämä oikeasti olla mahdollista?? Vastahan Fionakin on reilun vuoden.. Mutta kyllä, blogi on perustettu loppuvuodesta 2010, joten väliin mahtuu yksi kokonainen vuosi ja pari kuukautta edelliseltä vuodelta. Näyttää vaan niin hassulta tuossa sivupalkissa, kun on kolmen vuoden päivityksiä mahdollista selailla :)

Zelda opetteli taas uuden tempun, jonka myös bongasin PP:n kautta. Olis hirmu kivaa opettaa Zeldalle paljon uusia juttuja, mutta kun en oikeasti keksi. Mitään fyysisesti rankkaa se ei voi tehdä, joten ideat alkaa loppua kesken, mitä se ei vielä osaisi. Mitään pitkää ja monimutkaista mie en taas jaksa ruveta opettamaan, mutta tällaiset kerran parin naksuttelutuokin jälkeen sujuvat jutut on kivoja :D Tietty fiksuinta voisi olla vahvistaa sen nyt jo "osaamia" liikkeitä, häivyttää kaikista loputkin käsiohjaukset pois ja varmistaa, että koira tasantarkkaan tietää, mitä sen pitää tehdä. Jos jollain on ehdottaa jotain kivoja erilaisia temppuja, niin antakaapa kuulua! Sain kyllä Siriltä huippukivan lahjan, 101 temppua koiralle, joten tarvinnee sieltä alkaa Zeldalle haeskella uutta puuhailtavaa..Uudenvuodenaatoksi mie karkasin kotoa pois kuuden maissa, koirat jäivät siis porukoiden huoviin. Käytin kyllä ne lenkillä viiden jälkeen, mutta eihän siitä tullut yhtikäs mitään. Zelda bongasi joka ikisen hyvin kaukaa heikosti kuuluneenkin pamauksen, ja riekkui siis koko matkan. Fiona ei tajunnut yhtään, mikä Zeldaa vaivaa, ja kulki vieressä korvat sivuilla roikkuen hyvin hiljaa ja nätisti.. Eipä tainnut kumpikaan malttaa käydä asioillaan. Joten annoinkin äidille ohjeeksi, että käyttää koirat illalla lenkillä erikseen.

Ja niin tuo oli tehnytkin. Äite totesi Zeldasta, että hän ei sitä ainakaan ikinä enää uutena vuotena vie lenkille ilman kuonokoppaa - se on ihan mahdoton! Ja niin onkin, tiedän. Zelda lentää, huutaa, riekkuu, hyppii, mitä lähempänä ja isompi raketti pamahtaa, sitä kovempaa ja korkeammalle koira lentää. Uusi vuosi on Zeldan ehdoton lemppari päivä vuodesta! Fiona puolestaan oli lenkkeillyt hyvin rauhassa ja hallitusti. Vähän se taisi pelätä pauketta, mutta kulki mukana, eikä ollut säntäämässä karkuun. Sen siis pystyi hyvin lenkittämään vielä illalla :) Kotona molemmat nukkuvat, mitä nyt Zeldalla välillä saattaa häntä nousta taivaisiin, jos tarpeeksi lähellä paukahtelee..

Ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti